Fru Edvardsson.

Sitter hos min underbara och äter godis. Är sjukt uttråkad.. Borde ta och åka hem till min lägenhet snart men de ösregnar. Skulle egentligen ha sovit hemma i natt men igår när jag jobbade så smsade vi lite och de blev lite kaos. Vi båda är så otroligt rädda att bli sårade att om de är något som verkar lite konstigt så kommer vi i försvarsställning och drar oss undan direkt. Sen kom vi båda underfull med att de är jobbigt att vi båda jobbar så mycket och att vi har olika tider. Sen är han alltid ledig helger medans jag har varit ledig 1,5 helg på ,ehm, sen i början av april. Skulle dock aldrig klara av att inte jobba utan jag måste göra saker hela tiden annars får jag panik och jag måste känna att jag jobbar för mina pengar.. Skulle tex aldrig palla gå på soc eller dyl.Men det slutade bra iallafall, han skrev något om att om han skulle gifta sig så skulle det vara med mig och att jag hade fått honom att kunna tänka sig att bli pappa en vacker dag. Det gillas, men jag tänker faktsikt inte stressa in i det där. Men när vi träffades gjorde han klart för mig att han inte kommer vilja ha barn i framtiden och så gjorde jag klart för honom att någon dag kommer jag vilja ha barn, inte de närmsta åren men i framtiden när jag blivit lite äldre, har bättre jobb och bor i något som är större än en 2a.

F.ö har jag gått upp 2 kilo sen jag träffade M, det gillas INTE. Suck.. Men numera går jag ju inte min dagliga 5 km promenard genom slottsskogen så jag får ju skylla mig själv. Men ska väl snart komma igång med träning av något annat slag, frågan är bara vad jag kan finna intressant.

Sen är de bara en vecka kvar tills vi drar ner till Köpenhamn på spelning. Har världens underbaraste älskling som bjuder med mig på det. Men jag försökte faktiskt att få betala men han blängde bara på mig och muttrade något om "Nej gumman, det är jag som vill ha med dig så du ska banne mig inte betala..."

Nä nu skiter jag faktsikt i detta ska klä på mig något regntåligt och sen dra mig hem till mitt krypin och mysa lite med Fettie innan det är dags att dra och jobba igen. Puss hej.

säänaaaabänääänaa!


Såg att älsklingsanna skaffat blogg... Blev lite tårögd när jag läste hennes senaste inlägg..

"jag saknar min finaste vackraste å kompanjon ääniiieee benääänii något fruktansvärt. jag har slängt några trårar för dej ....... och det lär jag göra igen.. du vet aqtt jag alltid finns här för daj hjärtat och ja hoppas vi sess snart min sköna .!!

Puss och kram finaste vännen**"


Saknar min bästa vackra syster också. Göteborg är inte riktigt samma sak utan henne. Men snart så.. Då måste vi ses igen... När man umgåtts med någon nästan dagligen under en längre period och den pötsligt försvinner är det jobbigt. Men hon har alltid en stor plats i mitt hjärta. Saknar hennes skratt´som verkligen kommer från hjärtat, SANNA DET ÄR INTE OKEJ!! INTE OKEJ HÖR DU DET!! :D haha.. puss

A girl gonna do what a girl gonna do.



Min underbara man. Bild ärligt stulen från hans dator.

Sitter hemma hos Malle och slöar. Han är duktig och är iväg och fixar lite grejer innan han ska jobba. Jag tror nog att jag har världens bästa karl. Har aldrig känt en sånhär tillit till någon, och är inte detta sann kärlek då vill jag faktiskt inte vara med mer. När jag kryper ner bredvid honom på morgonen när jag kommer hem från jobbet och han kryper tätt intill mig och viskar söta saker i örat på mig pirrar det inom mig. När han berättar att jag är vacker och att han är helt såld på mig känner jag mig så lycklig. Ja det är nog rätt ord. Malle=Lycka. För en gång skull har jag inte några tvivel på ett förhållande. Jag vill inte springa iväg... 

Denna veckan kommer bara bestå av jobb jobb och åter jobb, 52 timmar rättare sagt. Men nästa vecka, då ni. Då drar vi till Köpenhamn med Franco och Kat, två vänner till Malle. Ska bli riktigt skönt att komma iväg och hitta på något utanför Göteborgs gränser. Nu är det ju dock inte något fel på Göteborg, men man behöver andas lite annan luft ibland. Sen den 8 september kommer Petter och Aggie upp, någon vän till de från London skulle hit så då får jag ställa upp med husrum, var till och med duktig och la in om semester ett par dagar där för att kunna umgås och dricka öl.

Nä nu ska jag ta och fixa mig, sen dra in till stan och handla lite. Efter det blir de att åka hem och vara hundvakt och sen blir de några öl på stan. Förresten, min dator har tagit livet av sig, sorgligt men sant.


Puss och kram
Annie


Oh happy day :-D

Sitter hemma hos min älskling o segar.. ska snart åka ner och möta Bjarne, Susanne, Linus och Noah vid tåget... Det regnar i Göteborg idag så nu försvann mina planer om att ha picktnick i slottsskogen.. :-(


Ha de gött alla.. :D


Ps.. Tant annie är en lycklig tant Annie..

Vad hände?


Malles nya tatuering, gjord av Franco på Never die Tattoo.
Kommer färgläggas och sånt med.


Har nog aldrig blivit behandlad med sådan respekt. Han tar hand om mig som om jag vore en prinsessa. Jag älskar och ser fram mot varje dag med honom. Detta är sjukt, helt jävla sinnessjukt. Säger som Malle, "Det känns som om man springer runt på små rosa fluffiga moln hela dagarna!". Livet har inga garantier men jag trivs som det är nu och detta är en människa jag skulle kunna tänka mig att vakna upp brevid varje morgon. Må hända att vi träffades på ett fult sätt, men det är inget jag ångrar, dock är de inget jag är stolt över.. Om ni förstår?


my baby gives me the love i've looked for all my life
he's the only guy that i would take for my man
our relationship is good yeah it's one of it's kind
but i've gotta leave my troubles behind


my baby loves me when i'm down and out
my baby loves me when i'm up and shining
don't want to scare him away from me
oh, how i love him

i've got to have faith in you and let you feel free
that life would be as good as you are to me
honey i don't want to mess this up one more time
promise i will leave my troubles behind

my baby loves me when i'm down and out
my baby loves me when i'm up and shining
don't want to scare him away from me
oh, how i love him

my baby loves me when i'm down and out
my baby loves me when i'm up and shining
don't want to scare him away from me
don't want to scare him away from me
oh, how i love him
oh how i love him
how i loove
how i love him
how i love him

This is my life, and I dont care.

Tjoohu.. Jag och Malle var ute på stan igår.. Vi skulle gått på Magnus Betner med Steve och Frida, men de var så jävla mycket folk där så jag och Malle hamnade på Dubliner istället och de gick hem. Jag åkte hem rätt tidigt igår. Fick något mess vid halv fyra eller något o då var han påväg hem. Så tomt att sova utan honom ännu en natt ju.

 Vaknade typ i skräck kl 07 att någon klampade in i min lägenhet. Då var de Gona och Mimmie som tänkte de skulle titta till min katt om jag skulle sovit hos Malle. Haha, hjärtat stannade någon sekund där. Men gulligt av dem att tänka på lilla Fettie. Nu sitter jag och väntar på att tvättstugan ska bli ledig. Sen sova lite till sen ska jag jobba.. suck.. orkar inte jobba.. Men men de går över när jag väl kommer till kiosken.. Tror jag.. Är ju kulturkalaset (fd Göteborgskalaset) just nu så de kommer vara sjukt mycket att göra..  Nä nu ska jag lägga mig på soffan o slöa lite.. pöss


Mycket är svårt, men svårast är farväl.

Det som inte fick hända hände. Min underbara fd svärmor lämnade denna världen allt för tidigt.


Tack Linda för allt du gjorde för mig. För att du alltid fanns som stöd när allt var svårt. Tack för att du lyssnade och gav mig goda råd. Tack för att du var du. Vårat sista samtal kommer alltid finnas kvar inom mig, orden du sa då fick mig och le. Kommer aldrig glömma alla pussar jag fick av dig. Kommer aldrig glömma dig.  Jag älskar dig..


Mina tankar finns hos Cissi, Thomas och Robin.

RSS 2.0