Until the end of time.


Detta är kärlek. En stor Annie tatuering med ett timglas där de står " 'til the end of time" för att byggas vidare med ett ankare, en stjärna, blomma och en liten diamant. Alla saker som finns med i tatueringen har en särskild betydelse. Ohyes, min gubbe är söt.. Och ja kanske lite galen med. Men han är bäst iallafall.

Godmorgon!

Uppe med tuppen idag, vaknade klockan 6 och lyckades inte somna om. Malle ligger inne i sängen och sussar sött medans jag får lyssna på byggarbetare som byggor om på hans gård. :-(
Men om några timmar så ska han upp så ska vi in till stan och kolla på en mobil åt honom.

Jag har verkligen fallit hårt för denna karln. Han får marken under mig att svaja och jag känner mig så lycklig med honom. Han är en kopia av mig fast i manligt format, eller ja ibland undrar jag om han inte är lite mer tjejig än jag och jag hade blivit lite nervös om han inte sett ut som han gör att han skulle söka efter det andra könet, fast iofs så jävla hårig som jag är så  kanske det är så de ligger till haha. ;)

Iallafall så är han bra, han håller lite koll på mig och mina ätstörningar och ser till att jag faktsikt får i mig hemlagad mat så gott som varje dag. Det gillar jag, även om det faktsikt är jobbigt att erkänna att jag fortfarande har bulimi så vet jag att det är först när man erkänner för sig själv sóm man kan ändra sitt beteende. Och jag spyr faktiskt inte alls lika mycket längre. Och det är väl bra? Ja jag antar det iallafall. Har dock levt med detta så länge nu, nästan 10 år att det blivit en sådan vana att det är så livet är. Äta, känna sig magsjuk, gå och spy. Mönstret upprepar sig varje dag. Men det är så pinsamt och jopbbigt om man behöver spy när man precis träffat någon eller så att man kämpar in i det sista för att hålla sig från det och ibland lyckas man, andra dagar inte. Men det är ju bättre att bara spy 98 av 100 gånger än 100 av 100, och när man kommit ner på de där 98 gångerna märker man att det kanske är på rätt väg.

 Låg och pratade lite häromdagen hurdant det blir när man är gravid och har bulimi, om barnet tar skada av det när man inte får i sig lika mycket näring som man borde och hur man gör för att barnet ska få i sig näring. Och om man lyckats bli frisk från bulimin och man blir illamående som många blir i början av graviditeten om det framkallar att man får tillbaka bulimin. Djupa vi är va. Haha :-P

Vi har börjat kolla lite på lägenheter i stan och i det området vi vill ha lägenhet i är det så hiskiligt svårt att få tag i någon att vi började lite smått disskutera att skriva upp oss i kö redan nu eftersom det tar ju så lång tid att få tag i något där. Sen även hur man ska göra den dagen vi väl får en lägenhet som vi vill ha. Jag vet iallafall av tidigare erfanheter att jag kommer hyra ut  min i 2ra hand till att börja med för att se hur det går och om allt forfarande ett år efter man bott ihop funkar kanon bra kan man ju börja fundera på att göra sig av med sin lya. Men det är långt kvar till dess och jag känner ingen som helst stress att vi ska flytta ihop, men dagen kommer komma någon gång, det är jag nästan helt hundra på.

Nä nu orkar jag inte sitta här och knappa längre utan jag ska ta och fila mina naglar lite, eller ja iallafall högra pekfingrets nagel för den är hiiiskiligt lång och passar inte riktigt in med dem andra, även om dom också är långa numera sedan jag började med nagelförstärkning.

Hoppas allt är bra med er! Puss o kram!

Axessakuten..

Kom precis hem från den. Har haft sjukt ont i magen hela dagen, trodde jag skulle bli tokig. Så de bar av till akuten i natt efter jobbet. När dem frågade hur länge jag haft ont svarade jag 3 dagar eller något, för jag tyckte att de är ju alltid bättre att överdriva lite så de händer något någon jävla gång när man är där.

Det var kanske lite korkat av mig, läkaren kände på min mage och tyckte att allt påminnde om en blindtarmsinfektion, han tar sänka på mig och de visade normalt.. Så säger den jävla läkaren... "nu har du ju haft ont så länge att de borde visats på sänkan något,  okej omde varit första dagen men ja.. så jag tycker vi avvaktar över helgen och om de blir värre så kontaktar du oss akut.."

Fuck it. Ärlighet varar längst, jag säger då de. När jag för en gångs skull överdriver lite för att de ska hända något så blir de bara så fel.. och inte kan man ju säga efter det att man bara skojade lite? haha.


Godnatt.

Grattis VICKE!



Jag är en dålig moster. Lyckades glömma bort min gullunges födelsedag idag. Skyller på att syster min har så många kids så jag håller inte koll på sånt länge, så ska hon ha en till! Hur tusan ska detta gå? Nåja, Grattis min älskade Vicke npå 3 årsdagen! Moster älskar dig även om hon är senil.

Eyy


Bild från 2006 på mig och min älskade jycke. Saknar honom...



Usch, jag hatar att vara sjuk. Förlorar massa pengar nu. Jag måste skaffa ett nytt jobb. Har faktsikt inte råd med detta. För om man är sjuk så ska man få sjukersättning men icke då. Inte på mitt jobb. Nä... fan bara av och skriva detta peppade mig att söka nya jobb så jag ska söka runt lite på nätet nu, kanske skriver sen.. Haaaaaade!

Kommer aldrig glömma.


Kul och vakna nu... Så förkyld att man inte kan andas och man känner hur ögonen bränner. Har dock inte råd att vara sjuk just nu så jag ska knapra tabletter, vilket jag förövrigt aldrig gör eftersom hag har fobi för piller i alla dess former. Annars mår jag faktiskt bra just nu. Tillskilland från häromdagen då jag fick mitt 2 panikanfall på 1 år. Vi satt och kollade på oprah, det handlade om unga som ville ha sex tidigt och jag råkade lägga in kommentaren, att de gör så ont när jag ser sådant, för de får iallafall välja själva när de ska bli av med oskulden.
Det borde jag kanske inte sagt eftersom vi började disskutera allt efter det. Min syn på sex idag, som verkligen inte är hälsosam. Även om den är bättre än vad det har varit. För numera kan jag faktiskt säga nej. Jag vågar och jag vet att det inte är farligt att säga nej och jag vet att inget hemskt händer om jag gör det. Men efter detta samtalet började tankarna snurra och jag kände bara att allt var så hopplöst. Alla säger åt mig att det är dags att släppa det, glömma och gå vidare. Och det har jag gjort, nästan alla dagar om året. Men sen kommer de där jävla dagarna där allt krossas igen och man känner sig som den där lilla rädda 11 åringen som inte vet vart den ska ta vägen. om 2 månader och 1 dag är det 10 år sedan allt gick åt helvete. Och jag kan säga jag önskar denna jävla hemska människan som kan göra såhär ett rent helvete. Mer än jag någonsin gjort innan. För jag har ju liksom ändå tyckt synd om honom för att han är allvarligt sjukt. Jag fattar liksom inte att han inte fick vård i rättegången, för utan det så blir man inte frisk. Och blir man inte frisk fortsätter man med samma saker när man kommer ut från fängelset igen. Och detta fallet var inget undantagsfall,  bara det att det är någon annans dotter, syster eller vän. Man ser historien upprepar sig och folk gör inget, förutom samma sak som de gjorde för 10 år sedan. Gå runt och pratar om det. Jag anmälde inte honom för att jag skulle få min rättvisa, för den sket jag fulla fan i. Utan jag anmälde honom för att detta skulle få ett slut, för att jag skulle slippa se andra tjejer, barn, lida. Nä nu skiter jag banne mig i detta.. sla lägga mig på soffan lite till.


Nattsurr..

Känner mig helt förstörd i kroppen. Den mår verkligen inte bra, spytt som en galning den senaste veckan och känt mig allmänt kass och nu igår smällde förkyldningen till. Petter och Jamie ligger inne o sover och jag sitter här och funderar, borde väl snart lägga mig på soffan men för mycket snurrar. Jävla jobbiga tankar och man känner sig så hemsk och elak. Usch det tycker jag inte om för det är inte en känsla jag brukar känna eftersom jag alltid ser till andras bästa istället för mitt egna.

Mitt samvete är för  s t o r t  särskilt när det gäller saker jag inte borde bry mig om. Jag skulle i vanliga fall aldrig såra en människa medvetet. Och det vet nog de flesta av mina vänner om. Jag är ingen som tycker det är okej med otrohet. Jag vet dock hur ont det gör att bli utsatt för det. Av min första riktiga kärlek knäcktes jag totalt över det och det satte sina spår. Än idag kan jag inte riktigt låta mig falla in i ett förhållande och låta den ta mot mig utan jag har alltid mina armar framför mig så jag kan ta mot mig själv när jag faller. Jag vet även hur lätt det är att hata tjejen som ens respektive varit med, och jag vet hur jag letade brister i mig själv. Dock tror jag de finns olika sortets otrohet, om M hade sagt till mig att han blivit jättekär i en annan kvinna och att han tror den kvinnan är rätt för honom tror jag inte jag skulle varit lika arg som när jag kom hem gravid efter ha varit hos mina föräldrar och vår granne står i vårat kök. Fast det kan jag iofs inte garantera, jag vet bara att det som hände då knäckte mig totalt efter så många år med M. Men jag kommer aldrig försvara otrohet utan jag tycker fortfarande det är fel. Men hade inte detta som skedde med mig och Malle skett hade det aldrig blivit vi, jag jag älskar att vara hans tjej så därför kan jag inte ångra det. Och därför skulle jag utan tvekan göra samma sak igen för att jag skulle få bli älskad och känna de starka känslorna jag gör.

Nu ska jag sluta låta mitt samvete prata och hoppa ner i soffan och försöka sova.. Var bara tvungen att skriva av mig lite. Tänka på det Åsa sa när vi var nere i DK istället. "Man skulle vilja ha ett sådant förhållande ni har, för man ser verkligen hur det tindrar i era ögon när ni ser varann och ni utstrålar bara lycka."
Det är så det är. Malle=Lycka.


Godnatt och sov gott alla så hörs vi.




vad gör pappa?




Kikade in på pappas twitter och han hade lagt upp nya bilder. Han och Devil verkar ha det roligt iallafall :-D

tudiiluuu

Jaha, då var man nyss "hemkommen" från jobbet.. Lönen hgar trillat in på kontot så lite räkningar ska betalas och imorgon blir de shoppa loss med Valentina. Eller nej kanske inte så mycket men lite granna. Måste ju köpa nya skor iallafall eftersom jag inte lyckas få tag i saker jag förlorade i flytten från Partille. Suck suck suck.

Natten på jobbet gick skitsnabbt. Kändes typ som om jag var där 4 timmar och inte 11. Skrattade mest hela tiden och konstaterade att göteborgares ordvitsar är typ skitroliga egentligen.
"Har du det dammigt hemma då är de nog kanske dags att dama av" höhö. SEn när dricksen trillar in och de säger att man är så vacker så skrattar man också. För det är precis de man känner sig, vacker med flåtigt hår och Sibylla kläder.


2 dagar kvar nu, sen drar vi. Fasiken vad jag längtar!!!!! Ska faktsikt bli skönt att få en heldag med älsklingen utan att någon av oss ska jopbba eller iväg. Vi har nog faktsikt bara haft typ 1 sådan sen vi blev ihop. Men det är väl så det funkar när 2 arbetsnarkomaner funnit varann.


Skulle egentlgien gått till axessakuten i morse, fårr tillbaka samma skit igen så jag är febrig och jävlig och kissar blod. Suck att de inte kan ge en starkare antibiotika redan från början så man blir av med en jävla vanlig urinvägsinfektion. Men men, dra ut på allt så mycket man kan så man måste betala mer.. detta har snart kostat mig 700 .- på två veckor. suck!!


Försöker planera ihop lite så jag kan åka till Borlänge när sara fyller år, får dock se om jag lyckas med detta. Men hoppas kan man ju.. Saknar min supersnällasilversara och hon blir ju hela 30 år nu!

Nä nu ska jag ta en cigarett, borsta tänder och sen krypa ner hos malleballe, ska även försöka lyckas med det utan att väcka honom, han ska upp kl 9 o tvätta och sen jobba så jag måste försöka annars blir stackaren helt slut imorn....



Puss och godnatt!

Annie

I would do it once again

Oh no, why'd step up girl
can't you see this man is meant for me
Oh oh, won't you roll over girl
This man is for me and only me

And I'm so sad that I stole him
when you wanted him so very bad
But life's cruel when you fall for someone
that don't belong to you

Oh no, won't you dry your tears
in someone elses sweet embrace
Oh oh won't you try you're luck girl
'cause I'm sorry he's mine and only mine


I'm sorry he's mine
Well I'm sorry that I made you sad
but I am even glader he's mine
He's mine
And I'm sorry that I lost you friend
But I would do it once again




Denna låten kom på youtube, det fick mig att tänka på Mimmi. När jag och Malle blev ihop förlorade jag henne, en av mina bästa vänner. För ja, jag stal honom från en annan kvinna, dock ingen jag kände, men jag förlorade Mimmi påvägen för hon tyckte att jag var en hemsk människa som kunde med att bli kär i en som redan hade ett förhållande.

Mycket skit har man fått stå ut med på vägen hit, men nu när jag ser hur jag känner och vad vi har byggt upp så kan jag säga att jag utan tvekan skulle göra  samma sak igen.



RSS 2.0