tankar...

Ibland undrar jag vad jag skulle göra utan Malle. är honom tacksam för så mycket. Visst har vi våra tjafs och så vidare, men vem har inte det i förhållande? Dcok bråkar vi "bara" om det ekonomiska. Har haft några tuffa månader bakom oss, men nu verkar de som om de är på bättringsvägen, men det är inte alltid lätt att betala av skulder och lån och jobba ständigt för att sedan aldrig ha några pengar kvar. TRor jag har blivit av med allt hos kronofogden iallafall, ska nog ringa dem sen och höra, inkasso är jag av med om ett år om jag följer den avbetalningsplanen vi har nu, men jag tycker att det borde inte vara några större problem. Hoppas bara att det går vägen. Sen har jag bara ngt skumt inkassobolag kvar, hyresskuld från gamla lägenheten, eller nä inte ens hyresskuld, fick ner en räkning på 22000 2 år efter att jag flyttat från lägenheten i kalmar, skulle varit för städning och omtapetsering i vardagsrummet i kalmar. Jag hade inte ens målat om vaqrdagsrummet där, och mamma och hennes kompis städade lägenheten så jag VET att den var i toppskick när de lämnade den. Men den gick inte bestida så vad ska man göra? bara o gilla läget och hosta upp de dära tusenlapparna, antar jag.. 

Jag visar inte alltid Malle den uppskattning han förtjänar.
Ett exempel är att han tar hand om Devil så gott som jämt eftersom jag jobbar så mycket. Jag förstår honom att de kan bli jobbigt, för det är ju inte han som valt att vi ska ha hund. Men han gör det utan att gnälla. Önskar jag kunde göra så mycket mer för honom än vad jag gör. Vet bara inte vad. Nu fyller han 35 om 2 månader och vi kollar på att åka till barcelona och fira där, får ju 13000 i semesterersättning så jag känner att han är värd att komma iväg och bara släppa allt ett litet tag.

Nä nu blev jag lite depp och ska gå och föna håret och sminka mig för att sedfan cykla och jobba. Hoppas allt är ba med er andra. Puss och kram

Tjohooo!


uhlalala i love you baby!

Vi lever allt är kanon, det är klart det är, löniong idag ju.. Haha :-D
Den 12 åker vi ner till Lessebo på dop för min lille Rasmus. Och fram till dess är de jobba som gäller.. Ha det kanon alla, nu måste jag rusa!


Until the end of time, I´ll be yours.


<3

tiden går.


och det börjar närma sig ett år. Grattis till att du överlevt 10 månader med mig älskling!

Eternally... lasts our love

Watch the moonrise tonight
The ocean looms past bonfires alight
I am a stranger in this place
And when I see you, I can't turn away

Under this beach lie pirate bones
We stand above them, at long last alone
There's something different in your heart
You're not afraid of the darkness within us all

And we kiss, in the Santa Carla twilight
On the beach, under a Santa Carla moon
I am lost - but I've found you in my arms
And my heart is blacker than the dark ocean

Eternity... belongs to us
Eternally... lasts our love

If you want forever close your eyes and surrender to me
Just remember today was the last that you'll ever see the sun
In Santa Carla

Hear the song of night tide
It's been ages since I felt this alive
At long last I've found you and it ends
The loneliness we feel that they could never understand

And in this land beyond the dusk
A consummation of unholy love
Between two children of the night
As all time dissolves into a crimson dream



Fan vad jag saknar Malle, det känns i hela kroppen. Vill bara krypa in i hans trygga famn och känna mig älskad. Känna hans ömma strykningar över mitt hår. Hatar att jag aldrig får träffa honom en längre period. Fick iallafall reda på mina semester veckor idag, hoppas bara att malle också får de han begärde. DFå har vi 4 veckor som vi kan göra vad vi vill, tillsammans. Finner ingen ro till att skriva något. Ska nog ringa min man istället och berätta för honom hur mycket jag älskar han. För det gör jag, av  hela mitt hjärta, min man.


muppets



Idag är en bra dag. Hoppas jag iallafall. IFK-GAIS spelar idag så de kommer vara sjukt mycket snutar på jobbet. Men jag gillar poliser, de rånar iallafall inte oss. Malleballe håller på o klär på sg sen ska han köra mig till jobbet, snäll är han min älskling <3

Igår hade vi myssöndag o kollade avatar, jag fastnade inte för den och låg o kollade på malle istället. Var rätt mysigt det med. Käkade pizza och idag börjar jag med shaksen igen, nu jeflar ska fröken få tillbaka kroppen malle blev kär i haha. Vi  får väl se hur länge det varar,´smäcker säkert i mig lite mos idag ändå.. Men de får jag icke...!

Nä nu dricka klart kaffet sen åka till ångesten.

Krams!


Ps. Jag har världens finaste man, han är världsbäst!



<3


Sov sött lillebror, tack för 12 fina år.
Charlie somnade in i mammas famn kl 07 i morse.


finner ingen lämplig rubrik.

Ett gatukök på Vasagatan utsattes tidigt på torsdagsmorgonen för ett rånförsök av en påverkad man som beväpnat sig med en hammare.

Relaterat

Klockan var strax efter halv fyra på morgonen när mannen, som är i 20-årsåldern, gick in på Sjuans gatukök och hotade personalen med en glashammare.

- När allt var avklarat sprang han från platsen, men våra duktiga hundförare och vakna poliser lyckades gripa honom, säger Anna Erlandsson, biträdande vakthavande befäl vid polisen i Västra Götaland.

Hundarna lyckades även nosa upp hammaren som mannen hade slängt under flykten.

Polisen rubricerar händelsen som försök till rån eftersom det visade sig att mannen inte fått med sig några pengar. Personalen chockades dock av gärningsmannens aggressiva rånförsök.

- Han visade tecken på narkotikapåverkan, säger Lennart Järnbrand, inre befäl vid citypolisen.






Ibland frågar jag mig varför det alltid är jag som råkar ut för de mest konstiga händelser. Mitt liv har varit rätt hårt, en barndom som var åthelvete, men jag överlevde det. Jag klarade mig ut ur det. Men jag tror det är som min mamma säger att vissa människor får ta mer skit än andra, att vissa klarar av att hantera det på ett annat sätt.

Men skräcken sitter i, visst han fick inga pengar. Men upplevelsen var ändå den samma. Om inte 2 stammisar hade slagit ut honom från stället vet vi inte vad som hade hänt. Jag är dem evigt tacksamma. Men varje gång jag blundar lite hårdare så ser jag hans ögon stå och stirra in i mina när han säger fram med pengarna. Jag känner hur kroppen blir till is och jag ser hans slitna drag, och det gör ont.
Hur ska man kunna jobba efter en sånhär grej? Hur ska man kunna vara avslappnad på jobbet?

Allt gick så fort, jag fattade inte vad som hände först, trodde bara han skulle tränga sig före för att få mat. Så jag säger till honom att det inte är hans tur ännu. Sen inser jag att det är ett rån som pågår. Jag blir paralyserad. Helt stelfrusen och stirrar honom in i ögonen och börjar backa bakåt, trycker på överfalls larmet samtidigt som de slår ut honom från kiosken. Ringer 112 och när jag säger högt att vi håller på att bli rånade så går de upp för mig vad som hänt. Då brast allt.

Jag är evigt tacksam våra 2 stammisar som räddade oss, utan dom vet jag faktsikt inte hur saker hade gått. Och det vågar jag faktsikt inte tänka på. Allt är så klart, men ändå känns det som om jag lever i en dröm.
Jag är glad att jag och kollegan som var med finner tröst i varann. Och för poliserna+väktarens underbara vänlighet.  Detta är något jag sent kommer glömma.

 


innan jag springer..

Blev inte så mycket städat här hemma idag, kollade ett avsnitt dh istället.
De ringde från jobb nr 2 innan, på fredag så vi tydligen ut och slira, kan bli intressant. :-D Devil är med Malle idag igen men imorgon ska han vara hemma, åh, längtar verkligen tills imorgon. Måste borsta tänderna och sen rusa, ska jobba med Arzu i natt. Det är skönt för då får jag stjuts hem och är inte hemma så satans sent. Nåväl, rusa som sagt.. Ha det bra så länge!




Bland de finaste någon gjort för mig.. Love my hallomi :-D


hejåhå

Kom hem från jobbet nyss, tog devil på en 20 minutersrunda. När vi kom in satte han span mot min väska, och mycket riktigt låg det korv i den. han fick snaska i sig en, så nu är han nöjd. Igår hade malle och hans kollega haft ute devil och hennes ena hund lösa och gått en 40 minutersrunda på sin lunch. Devil hade varit jätteduktig och lyssnat på malle när han ropade in honom. Malle var så stolt över honom, och devil hade varit så lycklig över att få leka lite med snoppan och springa runt och busa av sig.

Snart ska jag in och sova sen blir de upp vid två eller något och fixa lite här hemma innan jag drar o jobbar igen. Längtar tills torsdag då jag kommer bli fin i håret. Och lilla devil ska på leka med dvärrgpinchern/chihuahuan Ebba. Rolig blandning på henne, men ack så söt den lilla korven är.

Natten gick bra, vi hade storstädning och fyllde upp varor till idag så nu kommer cheferna vara nöjda över oss. Har även fått nytt kassasystem, funkade skitbra, men det var lite klurigt i början med touch och grejer. Mimmie var förboi full som ett as, hon ska inte dricka vin :-)

Nä, nu ska jag gå och borsta tänderna och sen krypa ner bredvid älsklingen och tafsa lite på honom. Krams!


Until the end of time. I´ll always love you !

livet leker


En bild från köpenhamn -09 osminkad och nyvaken eller något.

Igår var jag ute med Issa, vi skulle dricka kaffe men det blev öl. Åkte hem med Malle när han körde hem från jobbet. Vaknade av att telefonen ringde tidigt idag, ska försöka sova någon timma snart, ska jobba natt i natt. Så de är väl bra att försöka sig på det iallafall.
På torsdag kommer Issa hit med ebba så devil och hon får leka. Hoppas de går ihop bra. Men det är väl sådant som märks. Så ska hon fixa och trixa med mitt hår, bilder får ni se sedan :-D
Devil ska med Malle idag igen till jobbet, de har de bra dem där 2.  Nä nu orkar jag inte skriva har idétorka. Ska gå o pussa på min man som är förlovad för tredje gången, hujedamig hur han jag acceptera att han har ett förflutet. haha.


ps. I morse fick evelina och andre en väldigt söt dotter! Grattis på dom!! <3

jag är så söt.


Världens finaste hund säger mamma att jag är, tror nästan pappa håller med också.

söndag.


Devil från igår. Våran lilla bebis.
 

Jaha, har bestämt mig nu. Blev inte det beslutet jag trodde det skulle bli. Men chefen tog in mig på peronalrummet i fredags på samtal. Allt bara rann ut mig om vad jag kände och tyckte. Hon gav mig ett erbjudnade jag accepterade iallafall. Och det känns bra, för 7an är änbdå 7an. Kommer dock jobba extra på andra stället. Det blir nog bra detta.

Vi skulle egentligen gått ut igår, men vi ändrade oss i sista stund och la oss i sängen och spelade yatzy istället. Sen somnade vi i varandras armar innan klockan slog tolv. Devil väckte malle vid 8 idag och han traskade ut med honom.
Det går bara bättre och bättre med hundmöten, men är ännu inte helt bra. Men vi kämpar på. Eller ja mest malle just nu pga av att jag jobbat så satans mycket. Men grejen med Devil är att han inte är hundaggresiv, han bara låter när han ser dom. Hm, nåja det blir nog bra så småningom iallafall. Nu håller vi på och bygger upp ett intresse till en liten leksak som vi hoppas han ska finna jätteintressant så när de kommer hundmöte kan man ta fram den så fokuserar han på den istället. Eftersom han inte är så jätteintresserad utav godis är det svårt att belöna honom med det. Men denna gången ska jag inte ge upp, detta ska bli bra. Och det har ju som sagt redan blivit bättre. 

Plockade 7!(!!) fästingar på Devil i förrgår. Har väl blivit efter skogsrundorna. Trodde dock inte de hade kommit fram ännu, men de hade dem. Så igår blev det av till apoteket och köpte fästinghalsband innan vi åkte ut till Malles jobb. Fästinghalvbanden har jag haft alla år på Devil och har funkat jättebra, han har aldrig fått någon och har inte märkt av några bieffekter, så nu är det bara att vänta en vecka innan det börjar verkar.

Igår fixade vi ordning hundkojan som finns i hundgården ute på Malles jobb, la in nytt golv och satte dit plastmatta in med en filt och hundmatskålar. Vi hade en bra bit plastmatta över sen vi la in golvet i köket. Sen klippte vi ner lite taggbuskar som fanns där ute med. Är så underbart skönt att Devil kan vara där ute när jag jobbar. Tycker ju inte om att lämna honom själv hemma, plus att det är 2 andra hundar där ute som han funkar bra ihop med. Och hundgården som har är i är ungdefär dubbet så stor som våran lägenhet så bebisen är nöjd kan man ju påstå. :-)
 
Nu håller vi på och tvättar och ska sen käka lite frukost innan Malle drar och jobbar, och jag ska ringa Sanna och höra om hon hinner ses innan hon drar hem till malmö igen :-( I miss my kompanjon Sännabeannannaaa.. Blä..
Nåväl, lev väl.



fick en kommentar...

Anonym om liten update.:
oj M förlovad för 3e gången.. 3e gången gilt som de säger.



Haha ja det är tredje gången han är förlovad, andra gången jag är förlovad. Han förlovade sig första gången när han var 20, dvs 15 år sedan, andra gången med en tjej här uppe för några år sedan. Jag förlovade mig när jag var 18 och nu andra gången när jag är 22. Ingen big deal i mina ögon, vi älskar varann och har båda gått vidare från vårat förflutna så varför ska det hindra oss att förlova oss när vi vet vad vi vill. Men som du säger. Tredje gången gilt för honom. <3

RSS 2.0