Världens bästa man..


Det är de små sakerna som gör en riktigt lycklig. Idag när jag vaknade hittade jag detta på köksbordet, tro mig när jag säger att jag blev lite pirrig i magen.. :-D



Vårt hem i bilder...

Min söta syster har undrat hur vår lägenhet ser ut så tänkte slänga upp lite bilder!

Köket:
Ska få nya skåpsluckor, svarta bänkskivor och lägga in en svart golvmatta.



Vardagsrummet:

Ska måla om här inne efter jul, tre cremevita väggar och en mörklila fondvägg.



Sovrummet:




Hall och toa:

I hallen ska samma svarta golvmatta in som vi ska ha i köket och toan är som den är :-)





Planlösningen:




Utanför och utsikt:
Bilder stulena från Eniro på hur det ser ut utanför...








mitt i natten som alltid...

Somnade på soffan igår till en film och vaknade mitt i natten som alltid. Malle sussar sött iallafall, alltid något. Söndag idag då, massa att fixa som alltid på de lediga dagarna. Jag skulle så gärna vilja ha en dag där man inte stiger upp ur sängen utan bara ligger och myser hela dagen, men det kan jag tyvärr glömma den närmsta tiden. Men det vore skönt iallafall. Bara 1,5 veckopr kvar tills vi åker till Karlskrona med, tiden dår för fort ibland och känner mig inte riktigt redo ännu för detta men men vafan, det ska nog allt gå bra. På ondsag ska vi på personalfest och det börjar som alltid med standup på rubinen, de som skulle uppträda detta året var Johan Rheborg och Kristoffer Appelqvist, inga namn jag känner igen men de blir nog kanonbra. Ska även på 25 års fest på söndagen, och den är fylld med massa roliga saker, dock kan jag inte skriva vad här om personen i fråga kommer läsa, men jag lovar er massa biloder när dagen väl är kommen :P
För övrigt är allt jättebra här och jag är lika kär och galen som alltid, han är speciell den där Markus. En av de bättre människor jag någonsin stött på och han får mig lugn. Pratade med Ulrika idag och hon hade pratat med jenny, så hade Jenny sagt att hon visste vad hon tyckte om malle nu. Och han var helt underbar enligt hennes uppfattning, och hon har så rätt. Snällare, sötare och mer omtänksam människa får man banne mig leta efter. Nä, nu ska jag kolla klart på filmen och sen försöka sova igen.

Annelie älskar sin Markus, han är världsbäst!


Nya skåpsluckor och allmän lycka.

Vi steg upp väldigt tidigt idag för att besöka vår trevliga kvatersvärd för val av nya skåpsluckor. Bev några vita som var svarvade med silver handtag till iallafall, fick välja nya bänkskivor med, till vår stora glädje, och det fanns ett par svarta stenskivor typ som vi valde, kommer passa så himlans bra till det nya svarta glovet vi ska lägga in i kök och hall.. :-) Frågade om de stod för färg tilll vardagsrummet med, och självfallet gjorde dem de, så nu kommer de bli tre vita väggar där och en mörklila fondvägg. Vi börjar faktsikt få det rätt fint här hemma, ja förutom alla lådor som är kvar att packa upp. 
Nu sitter jag och segar lite, har möblerat om lite i sovrummet och håller på och tvättar. Malle är och jobbar, som alltid när jag väl är ledig.  Men men, vi hinner ju sakna varann iallafall. Imorgon börjar allvaret igen, denna gången håller det i sig i tre dagar, men kan bli fyra. För Mimmi kanske skulle få besök i helgen så då tar jag hennes fredags pass. Lite trist när de är en ledig helg med Malle, men vad gör man inte för kärleken?
Igår var Tosse och hälsade på, hon är så fin. Hon hade loosat 50 kg sen jag såg henne sist för ett halvår sedan. Var mysigt att träffa henne igen iallafall, även om vi inte gjorde allt för mycket :-*)

Nä om man skulle dammsuga av sovrummet lite kanske och sen ner till tvätten igen.

pusshej

segt

Klockan närmar sg tolv, malle står óch rakar skallen i badrummet och jag vill bara lägga mig och sova igen. Förstår inte varför jag är så trött nu, tror jag skulle kunna ligga och sova hela dagarna, men jag försöker hålla mig borta från det. Ska jobba i natt och tre nätter framåt. Sen vet jag inte hur mitt schema kommer se ut, hatar att inte kunna planera mitt liv ibland. Men  det blir väl bra någon gång i framtiden.. Nu var Malleballe klar så jag ska få honom att äta frukost med mig, sen var jag inte vad vi ska hitta på... Fortsätta packa upp antar jag?

pusshej

hej syster!



C om Ohyes!:
Grattis, vad kul att han har flyttat in :-) Nu vill vi bara se han med ;-) Kram

Svar: Tack så jättemycet systeryster. Vi åker ner till blekinge/kronoberg den 23, men vi kommer nog inte till Lessebo innan den 25. Så då kommer vi gärna över till er och sniffar på nyfödd bebis, för du lär väl fött då? Och om du inte gjort det så kommer vi och sniffar på svettig David? haha Puss


RSS 2.0