Hej världen!

Kom på att jag inte bloggat på länge, och det är mycket som hänt ju! Jag har fått en egen lägenhet, 1 handskontrakt inne i Göteborg!!!! Kan inte bli bättre nu. Jag har mitt egna hem som jag flyttar in i på måndag. Nu är jag verkligen lycklig. Den ligger precis vid slottsskogen, vilket kommer bli helt underbart för Devil när han kommer upp igen! Dessutom kommer jag bo granne med Antigona. Sen som lite grädde kommer gävle+kompis ner nästnästa vecka. Och sen för att göra mig lite ännu gladare kommer mamma och pappa  till mig nu i juni med, vi ska på opera och grejer.. Äh nu ska jag inte skriva mer. Jag pallar faktsikt inte. Men jag är så otroligt lycklig!



Bilder finns på http://sadannie.bilddagboken.se

Skepp o´hoj!


Hej min underbara familj (Ja Sara, Ulrika och Therese ni räknas också in i familjen) , som nog är de enda som läser min blogg!

Idag gjorde jag av med lite pengar, något jag har längtat efter och göra i ett år. Eller ja, inte att göra av med pengar för det är jag rätt bra på annars med, men att få köra denna tatueringen! Erkänn det blev lite häftigt!
Jag var så duktig så, jag låtsades att jag var död i några timmar, men sista halvtimmen hade jag god lust att bara springa därifrån, men Jenny var så söt och snäll och pillade mig i håret och pussade på mig hela tiden så jag fick ju iallafall låtsas att de inte kändes! Nästa gång blir de uppskuggning på den, sen komemr alla färgerna. Vet att den ska få en döskalleflagga, att himlen ska vara rosa och havet blått, annars har Marko fria händer totalt!




Gjord av Marko, världens bästa finne den 20/5-09.


Allt är bra här uppe i Tjötet iallafall, känner mig fortfarande glad och sprallig. Hade dock ett bakslag i förrgår. Bröt ihop totalt och fick ringa mamma mitt i natten. Jag har på något sätt konstaterat att jag aldrig någonsin kommer bli helt hundra procent frisk och må hundra procent bra pågrund av vad han gjorde. Men det är faktsikt bättre nu än vad det någonsin varit. Mitt ex lånade 10 000 utav mig i början av vårat förhållande. De 10 000 kronorna kom från mitt skadestånd och han vill inte betala igen det. Jag orkar inte lägga ner energi på det, men det känns så fel att ge bort pengar som man fått för att få något såkallat plåster på såret när en människa varit väldigt dum mot en. Men jag orkar inte bråka, jag orkar inte tjata. Jag har dock lärt mig att jag aldrig aldrig någonsin igen ska låna ut pengar.


Förövrigt är jag för snäll mot mitt jobb. Råkade tacka ja till att jobba nästa helg, för att de inte hade någon. de är nog typ den 8 helgen i rad jag jobbar och jag behöver snart en ledig helg. Men det ger pengar, så jag ska väl inte gnälla.
Var och hälsade på Sara igår med, hon var frisk och kry. Är så förbannat glad för hennes skull. Och en liten hemlis sådära, vi har börjat planera hennes bröllop som kommer ske i augusti 2010 :-) Jag är så lycklig för hennes skull, och jag vet att denna Mattias är rätt för henne. Hon är så lugn och stabil i sig själv numera och jag känner bara lyckan komma från henne!


Nä, nu tänkar jag banne mig inte skriva mer. Sitter och lyssnar på "You´ll never walk alone", och tänk på det mina vänner. Ni kommer aldrig gå ensamma, det finns alltid någon som bryr sig om er, och har ni lyckats komma in i mitt hjärta så vet ni att då har ni mig där.


OCH DU CAROLINE! Älskade förbaskade storasyster! Jag saknar dig! Jag behöver dig ibland tror jag. Du är alltid så vettig och klok! Vart tusan fick du dina gener ifrån? Ingen annan av våra syskon verkar ha ärvt dom, det är dags för dig att dela med dig! Älskar dig !


Suck.

Bakfull, trött. Var på spritluckan (parklane) med Jenny igår (Ja, Gona, Linda, Linda2, Veronica och David var också med.). Drack inte så mycket, men fan vad dåligt jag mår idag. David fick låtsas vara min pojkvän ett ex antal gånger för att en gubbe vägrade låta mig vara, sen fick jag en stor fet kyss av någon nisse med, chockad vart jag iallafall haha. Jobbet ringde nyss också, får hoppa in några timmar idag. Är inte alls sugen på det men fan jag kan ju inte säga nej. Så de blir och traska bort till Jenny snart och sen ta taxi till jobbet. Förövrigt längtar jag bort lite. Vill hitta på något kul och leva livet. Funderar på att dra till Rhodos under min semster och hälsa på Mimmie, men vi får väl se.


Ett stort grattis till mitt ex och hans ex som änligen gjort det officiellt att de är ett par igen! :-D
Visst det bekommer mig inte på det sättet, men jag undrar lite hur längre de var ihop under tiden han och jag var ihop egentligen. Samtidigt funderar jag lite på allt han sa till mig om henne och hur falsk han egentligen är. Fast ja, det bekommer mig faktsikt inte. Jag är värd så mycket bättre, även om de kan kännas att man blev lurad på ett år av sitt liv. 


Ne nu ska jag traska bort till Jenny och vara trött tant innan jag ska stå i ett jävla kök.


 

Hej alla glada!

Nu är jag tillbaka och skriver igen.

I måndags satte jag mig på ett tåg och åkte många mil, 60 stycken tror jag det är och hamnade i Gävle. Ja bara där borde de bli en storvarning, Gävle liksom? På stationen stod en söt liten sak vid namnet Fredde och hämtade upp mig och det bar av hem till honom. Inkommen i lägenheten märker man direkt att karln är ungkarl. Visst jag är inte så känslig för skräp, men vill ändå ha det rent. Det började klia lite i fingrarna på mig kan jag ju säga haha :-)

Var uppe i norr i 4 dagar, som var fyllda med skratt och folköl. Träffade bästa Tosse igen. Var med henne när hon tatuerade sig. Var ute med hundar, snackade skit och mådde allmänt bra.   Var de bästa dagarna på länge och jag är glad att jag gjorde denna trippen.

Torsdagen var bara en enda lång resa. Först bil från Gävle till Värnesborg, vilket förvisso inte tog så lång tid, eftersom Tosse kör som en biltjuv. Det var ett under att vi inte dog på vägen. Fast en gång var de väldigt nära att vi smällde. Men kan ju säga att man fick en jävla adrenalinkick efter det. :-) Sen hade vi nog sällskap i 30 mil av en vit fartdåre som tyckte de var kul o köra om för att sedan sakta in så vi skulle köra om o ja.. så fortsatte det, med sång och prat  :-) Sen åkte jag tåg hem till Tjötet det sista biten.

Igår kom Mimmi in till göteborg, var med henne när hon tatuerade sig, så fick jag även ett nytt tillskott själv som kan ses på min bilddagbok. Sen blev de krogen och öl. Träffade på en gammal vän från kalmar, och sedan även Henke. Henke har jag inte träffat sedan en spelning i ljungby för många många år sedan. Han var ihop med en gammal vän Bella och de var sjukt att se honom igen. Efter lite alkohol o sådant blev de taxi hem till mig för mig och Mimmi, sen tvärdäckade vi ganska snart. Mimmi väckte mig tidigt och jag har varit uppe sedan dess. Borde dock gå o lägga mig snart, ska ju jobba i natt.   Men ja, jag skulle väl mest kika förbi och säga hej!

Puss på er.

Och du Sara, jag älskar dig!

Oookej.

Okej, nu säger jag de för sista gången.
Visst vår relation kanske var kass innan, men jag bryr mig inte. Om han nu sagt att du skriver om honom till dig kunde han ha berättat det själv för mig istället för och be mig stanna. Men det spelar ingen roll. Han är ett avslutat kapitel i mitt liv och så är även du. Jag har inga som helst känslor för honom och bryr mig inte om det som varit. Jag har gått vidare med mitt liv och lägger ingen energi på varför de tog slut, Varför han sov på soffan. Vi var inte gjorda för att vara med varann och det var bara idiotiskt att vi fortsatte så länge som vi gjorde. Men nu är de slut och jag lägger inte ner någon energi på det som varit så sluta skriva till mig, snälla? För jag bryr mig inte, okej? Och om du har så ont med av mig, ta det med honom istället, för jag vill inte höra och jag bryr mig inte.




Förövrigt är allt fortfarande kanonbra, Är glad och lycklig och känner mig piggare än någonsin. :-)
Puss på er!





Heeej världen!

Nu sitter jag förvirrad och glad. Ska snart bege mig till centralen och åka tåg i massa timmar.
Detta kommer bli spännande måste jag villigt erkänna,  det ska bli kul att komma iväg lite. Sen ska jag även få pussa lite på Tosse. :-) Ikväll blir de iallafall öl och filmkväll med Mr F annars ska jag nog bara njuta av frisk norrlänsk luft.

Jag är trött på att blogga men de kommer väl igång snart. Men allt är bra med mig, jag är lycklig och mår bra för första gången på ett år.  Jag känner mig fri och har insett att man aldrig, aldrig någonsin ska gråta över spilld mjölk.




Malin, att du inte bara lägger ner och skriva? Jag och Thomas är inte ovänner så varför ska du hålla på och skriva? Jag har inget intresse i dig och hoppas bara du lever gott. Om du la ner mindre energi på mig skulle du nog må ännu bättre. För vet du, jag skitter fulla fan i dig ditt liv. Jag skiter i om du lämnade en som du påstår var idiot, det var ditt val. Du hade inte behövt dra in Thomas i ditt liv när jag levde med honom, det var det enda jag tyckte. Men nu gjorde du det och min och Thomas relation blev som den blev. Och de handlade inte om att han inte kände sig trygg med mig. Det handlade om att jag var så jävla svartsjuk och inte klarade av att du skulle finnas där. Men jag har insett att det var för mitt egna bästa jag lämnade Thomas och mår inte dåligt över det idag. Första veckan var hård men nu lever jag som vanligt igen, förutom att jag mår mycket bättre och är gladade.  Så fortsätt leva ditt liv och skit i mig, snälla, för din egna skull?

Suck

Fick en kommentar av exets ex.

Har inte varit tyken överhuvvetaget. Sluta å vrid på sanningen som du gör. Du känner inte ditt ex (de märktes) å du känner inte mig. Du har så jävla fel i hela din blogg. Tycker så synd om dig. Men du e likadan som jim... Vrider på sanningen så folk ska tycka synd om dig. Säger bara en sak. Håll dig till sanningen om du ska skriva nåt om mig eller min familj. Det tål jag.


Det är min åsikt om hur du betedde dig när jag var uppe och hämtade mina saker, och tro mig, jag var inte den enda som tyckte det. Min uppfattning är sådan och om jag uppfattar något på det sättet är de inte fel utan det är min åsikt om det. Och du kan inte påstå att efter du och J gjorde slut så ringde du inte minst 3 gånger om dagen. Och det är T som sagt att du behövde hans stöd för att du kände dig ensam, och stämmer inte det så får det ju stå för honom. Nu bryr jag mig dock inte om er längre utan ni får leva erat liv hur ni vill och det stör mig inte. Men min åsikt om hur du betedde dig kan du aldrig ta ifrån mig, för det var hur jag kände och jag kan inte leva mitt liv efter hur du vill hur jag ska uppfatta saker.  Nä jag känner inte mitt ex, jag trodde att jag kände honom. Men det visade sig vara falskt för han visade sig vara en helt annan människa än jag trodde. Så där har du helt rätt.


RSS 2.0