<3


hittade en gammal bild från då jag lekte modelll

Hua! det var längesedan jag skrev något. Har inte riktigt haft tiden, orken eller lusten att ens sitta framför datorn på på några veckor. Petter har flyttat hit nu och det är helt underbart att ha honom nära. Vi har träffats så gotty som varje dag och han sitter på vagnen hit just nu med. Min underbara storebror.
När vi fått på sommardäcken på bilen har de lite mera pengar och är lediga åker vi ner til LEssebo och hämtar hem devil. Detta blir sista vändan för honom. Även om han haft det hur underbart som helst hos mamma och pappa när jag inte varit så stabil är livet helt annorlunda nu. Jag är trygg i mig själv. Jag jobbar inte 40-60 timmar i veckan längre. Jag har nog blivit det där Annie jag var menad att bli från början. Innan allt ont hände, för såhär lugn som jag känner mig i själen har jag nog aldrig känt mig. Till och med mina märdrmmar har börjat försvinna-

Imorgon tänkte jag höra om tjejerna har tld för kakbuffé, var meningen att de skulle blivit idag men folk åkte på och jobba. Då ska vi svulla hur mycket kakor vi vill för 50 :- var, Bra deal :-D Jag har tillomed lyckats skaffa mig ett gäng tjejkompisar som jag hänger med, för typ första gången i mitt liv. Hah!

Malle och jag har det bra, vi är trygga med varann tror jag. Jag kan faktsikt säga helt ärligt att jag älskar och avgudar honom. Han är en sådan fantastisk människa att jag ibland blir förvånad över honom. Jag vet att han älskar mig och inte (bara) min fitta. Och jag vet att han aldrig medvetet skulle såra mig. Och hell yeah En sådan kille förtjänar faktiskt jag! Jag kan faktiskt helt ärlig säga att jag litar på honom till 100 %. Sexet är bra, ja det är faktsikt helt underbart, vi kompenserar varann perfekt. Han vet vilka punkter han ska trycka på om man säger så haha!
Men visst alla har perioder när de är mer eller mindre sugna, men hur eller hur att vi fortfrande efter 8 månader tillsammans fortfarande tänder varann något innerligt är ju bra. Nomnom! det är min underbara karl det!

Nu har jag pratat med Malle i 20 minuter, han ringde från jobbet och jag längtar ännu mer efter honom. Tyvärr tappade jag blogglusten under telefonsamtalet. Så nu ska jag hoppa in i en dusch istället för snart kommer ju Petter o då måste man lukte gott haha!

Puss!


ahaja....

Sitter hemma med en hosta som heter duga. Malle är ledig idag, men inte hemma....för ovanlighetens skull. suck. Inte alls bitter, lovar. Är så tråkigt när man knappt inte träffas måndag-torsdag att han aldrig är hemma på fredagen, även om jag ska jobba natten så hade jag velat se honom. Iofs brukar han aldrig vara hemma på helgerna alls, för alltid är de något som ska göras eller någon han ska hjälpa. Sist jag träffade honom en hel dag själv kan jag inte minnas, längesedan var de.. Om de någonsin har hänt.. Men nu ska jag inte grina över det, ska snart in o fixa mig och dra själv in mot stan istället för att sitta här och vänta..

I förrgår fyllde jag 22 år.  Steg upp runt 12 för det skulle komma blombud, timmarna gick o klockan blev nästan 17 och jag skulle springa till jobbet, så jag ringer ner till blomsteraffären och undrar vart de tagit hän för att jag skulle ju dra o jobba. Efter massa kaos får hon tag i budet som kör direkt till mig så han var väl här 15 minuter senare. Var iallafall 3 jättefina vita rosor från Jenny och Ulrika, och en heliumballong med en glad smilygubbe på haha :-)
Pappa skickade sms på morgonen om att jag skulle kolla mitt konto, sagt o gjort. Han hade satt över lite cash åt mig. Sötpelle de där. Och igår fick jag brev på posten från supersnällasilverSara där jag fick ett par jättesöta och fina ankare örhängen. i love her! Hon är så söt min lilla sara.. Usch, vad jag saknar dig baby...
Annars var de inte så mycket mer.
Jobbade natten med Valentina. En stammis kom förbi me chockladtårta åt oss, som var sketagod. Var rätt hyffsat o göra så jag glömde av att de var "min" dag. Nåväl. Sådant är livet, inte alls kul ibland.


Nu ska jag gå och fixa mig iallafall och hitta på något istället för att sitta här o vara bitter som alltid.


Dom är ledsna för att dom inte är från Göteborg.




Jag mår så jävla bra, är så jävla lycklig.. Nu känner jag att denna jävla vinterdeppen börjar släppa.
Magen mår bra, har förvisso ont i ärren men det blir bättre snart.  

Igår var jag, Malle och pet och kollade på när Sebbe och John hade releaseparty för de släppt skiva med sitt band, drunken bastards. Var riktigt kul. Kvällen citaat kommer från Kim på toan  med mig o 4 tjejer till där inne "Asså, tjejer.. Alla rakar fittan och hur gör ni när ni rakar den? Jag gör såhär" (kim fläker upp o visar) HAHAH! I just love her... Men ibland blir de lite genant o vara nykter med fulla pinglor.



pizzakväll ikväll, malle jobbar fram till 20. Imorn åker Pet hem :( Har varit jättekul o ha den där energikillen här.. Nu blir de duscha snart.. pusshej!


tiden går....




Kan inte förstå hur det gick till men helt plötsligt inser man att vi har varit ihop i över 7 månader..... <3


Ska fixa mig och sen ska vi dra bort till systemet... Jag, Malle ich Petter ska på spelning ikväll.. :-)

RSS 2.0