liten update.

Jag har inte orkat skriva på länge. Har börjat på ett till jobb nämligen så nu jobbar jag mina vanliga pass på 7an + deltid på ett annat.
Förra veckan var de 40 års jubileum på jobbet, vilket innebar kaos, jobbade måndag tisdag på dagen och vi hade riktigt fina erbjudande som gjorde att halva göteborg var hos oss.  tror att vi sålde runt 1000 portioner varje dag. onsdag natten jobbade jag också, sen gick jag upp och jobbade dag på andra stället för att sedan köra helgen på vanliga stället. var ledig söndag jobbade dag på måndag o tisdag på sjuan för att köra nu i 2 dagar 10 timmars pass på nya jobbet. Så ja, mitt liv består av jobb, lite mer jobb och sen sova lite med.

Är så kluven inom mig, det nya jobbet vill ha mig heltid jag får 23 :- mer i timmen i grunlön + riktiga ob. Mitt gamla jobb vill ha kvar mig och jag trivs. Men vet inom mig att jag inte kan stanna på 7an för evigt.. För skulle jag bli med barn en vacker dag så är de kört. Vet inte vad jag ska göra alls, så just nu får de bli att jobba på båda tills jag bestämt mig. Men jag tror att jag vet vad jag kommer göra. kollade vad jag fick för 2  veckorslön denna omgången och de var nästan på 7000 blev jätteglad, så gick jag in o kollade internetbanken så insåg jag att de var från folksam också från operationen. ´Men ändå 7000 är bra, pengar som uppskattas som satan. Längtar jag bara till den 25 nästa månad när jag får från andra bygget också :-)

Vi har lagt in nyaa golv i köket, svart stengolv, assnyggt. I helgen ska vi lägga in likadant i hallen med. men måste jag snart ta mig upp till kvatersvärden och be om färg till badrum (ny vit fräsch) hallen (en mörkare) vardagsrum, (mörklila fondvägg och cremevita väggar) sen är allt som de ska hyär hemma.


Med devil går allt skitbra. Nu när jag jobbat såhär så har han följt med malle till jobbet. Det har hundgård där, så han träffar 2 andra hundar hela dagarna och får vara ute massa. Det är skönt, slipper jag vara orolig över honom pga av allt jobb.

Annars är allt skitbra, 9 månader ihop nu och förlovade 2. Det enda tråkiga är att vi knappt hinner ses, men snart har vi 4v semester tillsammans. FAN VAD JAG LÄNGTAR!!!!!
Nåväl, nu ska jag duscha sen sova. Ska upp klockan 7 och åka och jobba. Kramar


min man är bra...


saknardag



Jag saknar mina otroligt vackra kvinnor idag. Går inte en dag utan att jag tänker på er.

Satt nyss och pratade lite med Therese, min gamla inneboende i Kalmar. Saknar henne massa faktiskt.. Har inte sett henne på 2,5 år eller något.. Min fina lilla Therese. Åren går men ändå finns du alltid i mitt hjärta.

Evelina, min vingklippta ängel, Jag borde åka hem till skogen snart och hälsa på dig.. Snart tittar bebis nummer 2 ut. Då måste jag verkligen komma ner och sniffa lite. Hon är nog den människa som jag berättat mest för om mitt förflutna. För många år sedan skrev vi långa långa mail till varann där vi delade våra smärtor och kämpade för att komma vidare. Och jag kommer ALLTID finnas här för henne, jag går ingenstans utan står kvar, dag som natt.

Och Sara älskling, vill inte lämna ut din blogg här. Men snart ska vi ses, det har jag bestämt.  Behöver itne skriva vad jag tycker och tänker om dig. Det vet du så väl ändå. :-)




Annars är allt bra idag. Ska snart hoppa in i en dusch få bort lite sibyllafett. Sen ska jag ringa Antigona och fråga om hon vill med ut på en promenard i slottskogen. Vill ut och röra lite på mig. Igår hade jag planerat att gå hem ju, men tro fan att klockan 4 så står Malle utanför jobbet och hämtar hem mig. Han tyckte inte alls att jag skulle gå hem. Han skickade ett sms innan "Jag hoppas du förstår att jag är rädd om dig. Du ska ju börja träna nästa vecka, kan du inte motionera då? Skulle aldrig förlåta mig om något hände. Puss"
Under ett halvår gick jag hem varje dag från jobbet, sen träffade jag Malle som tyckte att jag var fullständigt galen. Nåja, jag får väl var snäll mot honom. Men ska ankorna attackera mig på vägen hem eller vad?
Nu ska jag komma igång med träningen iallafall. Jag o Antigona ska börja gå på gym. Haha, kan bli spännande. Sen på lördag nästa vecka kommer antagligen mamma och pappa hit. OJ!!? Det ska sova över med, det har då aldrig hänt förut. Och med sig har de min lilla bebis Devil. Nu flyttar han hem, på riktigt. Jag är så lycklig. Nu mår jag tillräkligt bra för att klunna ta hand om honom, jag känner verkligen det. För nu kan jag ta hand om mig själv, och mitt hem. Lycklig Annie är bra annie säger dom som vet.

Nä nu ska jag duscha och sen tvinga med Antigona på en rundtur i slottis. Ha det bra alla! 

jobba jobba jobba


Jag och Mimmie  . Julfesten -09

Jaha, slänger in ett litet inlägg innan jag ska springa till vagnen. Ska jobba med Mimmie i natt.. Är nog sista gången vi jobbar ihop för hon har fått ett nytt jobb... :-(
Tänkte att jag skulle gå hem från jobbet idag, få lite motion o frisk luft är aldrig fel.. Sen skiter jag i att du älskling blir grinig på mig... Jag måste få röra lite på fettet :-D Nåväl nu är de lite bråttom. Ha det bra alla...
Och Maarkuuus, jag äslkar dig, tack för att du vill vara min sockertopp.. :-D

<3


'Wanna let you know how I feel for you
Wanna let you know I'd die for you


tillåt mig o garva :-D


Malle i cowboyhatt o jag i stridshjälm hahaha



Hua, hemma från jobbet, äntligen. Har bara varit massa poliser o fyllon i natt.
Jobbade med Tina fram till halv nio sen bytte Sofia av henne för hon hade tandvärk. Natten gick iallafall hyffsat snabbt. Tisdag nu då, ska försöka sova bara 5 timmar, sen är de dags o tvätta hoppas jag på. Om tvättstugan är ledig. Har några blommor kvar att planera om, har börjat med mitt vårfix och det var verkligen på tiden.
Försöker övertala mamma o pappa om att de ska köra upp Devilen istället för att vi åker det, men just nu som både malle o chefen säger är de hörbarhet nolla på det. Tycker ändå de borde komma upp, var ju mer än 1 år sedan sist, eller ja de är nog snart ett år sedan pappa hämtade mig i Partille.  De har ju inte varit i min (vår) nya lägenhet heller. Nåväl, hoppas kan man ju, saknar dom ju <3

Nu kom Malle upp o bad mig komma in o lägga mig i hans famn. Stackarn lyckas inte sova när jag jobbar nätter. Nåja, jag får vl vara duktig fästmö och borsta tänderna och hoppa in hos honom så han kan sova. Men vad gör man inte för sin blivande make ;-)

Sleep tight... Over and out.

<3



Hinner ju slänga in ett inlägg innan jag drar o jobbar.
Vår winamp har hakat upp sig på eh ronan keating, vet inte hur ofta den spelar den superman låten. Rätt fin faktsikt om man lyssnar på texten. Alla som känner mig vet att jag hatar denna artisten över alla andra. Men att jag klarar av o lyssna på honom visar för min del att jag faktiskt börjat klara av o gå vidare från mitt förflutna.


Malle har gått o jobbat nu. Han jobbar bara 4 timmar i kväll, medans jag åkte på och jobba natten åt chefen. Nåväl, pengar är ju alltid uppskattat iallafall. Denna månaden är lite tight. Men de är väl bara o bita ihop, antar jag?
Pratade med försäkringsbolaget i torsdags, de håller på o överväger mitt ärende, de hade iallafall fått in alla papper från sjukhuset så vi får väl se om jag kanske får en slant därifrån.. Hatar när man levt över sina tillgångar en månad och de tar flera månader att komma ikapp sig. Nåväl, det löser ju sig iallafall, förr eller senare.

Nä, nu så ska jag ta en dusch, sen sminka mig o dra mig in mot jobbet. Ha det kanoners alla! Puss o kram! 

försvinner några dagar...

nu är de min jobba natten vecka.. tror inte jag kommer skriva så mycket här då..
Igår var de garagefest o jag blev dyngfull o spydde som en gris...i bilen.. på spårvagen osv.. usch ja.. Så det kan gå när man inte dricker så mycket...
Nu ropar malle på mig från duschen så ska klä av mig o hoppa in :-D

puss

oj vad jag bloggar.

Möblerade om i sovrummet, men sen ångrade jag mig o flyttade tillbaka allt. känner mig så grymt uttråkad och vill göra något.. Kanske gå ut och dricka öl. Öl hade varit gott. Gav mig på att tvätta fönstrerna, började i köket, gjorde klart ett på insidan o sen började det regna. Känns så menlöst att tvätta dem då.  Så det sket sig också. Kattlådan är bytt, diskmaskinen är diskad. Kanske borde satsa på att dammsuga, men jag hatar vår dammsugare. Det är en sådan h2o dammsugare utan dammsugarpåsar från tvshop. Jättebra o smidigt, det blir rent, men den där jävla dammsugaren väger ett ton så springa runt med den är jag väl mindre sugen på... Gah jag måste underhålla mig på något sätt iallafall. Att vara ledig från jobbet 2 dagar i rad är tydligen för mycket för mig. Nä sänmgkläderna ska bytas nu och sen ska jag ta den dära tunga jävla dammsugaren o suga rent här hemma.


virrevarv


Jag o lilla Antigona på personalfesten -09, ser ut som en jätte bredvid henne, men det är lugnt tycker om henne ändå.. :-)

Fan, jag är lite förvirrad. Min mobil har börjat ringa kl halv ett varje natt, när jag svarar finns de ingen där. Bara någon som lyssnar på mig. Har varit samma sak 4 nätter i rad tror jag det är. Tankarna snurrar runt och man funderar på vem tusan det är som ringer. Vi har ju våra aningar här hemma, men man vet ju aldrig. Ringer det inatt med så ringer jag till mobilop och ber dem spåra samtalet, de kostar ju en liten slant men det är det värt. Så man slipper gå och oroa sig mer.

Petter och jag hade myskväll igår. Käkade lite pyttipanna o ägg. Kollade på lost och efterlyst. Efter Malle kom hem från jobbet satte vi på 2012, dén var väl ok. Lite för extrem för min smak. När den var slut var klockan nämare 4 så vi hoppade i säng. Sen sov jag som en sten.Vaknade klockan 13, Petter hade tydligen gått hem. Så nu har vi käkat lite frulle och kollat på fuskbyggarna. Det är sjukt vad för idioter de finns som utger sig för att kunna bygga hus.
Malle åkte nyss till jobbet och jag ska snart börja städa.. Är torsdag idag, vilket innebär städdag. Blä. Nåväl. Idag är de skärtorsdagen vilket brukar innebära att de blir crusing i stan. Får väl se om det blir så i år med.

<3





RSS 2.0