jahaja..


Ledig några dagar nu. Har ingen lust o göra något allt, är för varmt. Eller är jag helt enkelt för lat. Vi steg iallafall upp tidigt idag och hämtade sängen hos Jennys ex, duktigt av oss eftersom vi skjutit på det i ett halvår haha. Jag försökte få till att i vardagsrummet med den men lyckades mindre bra, så den får åka ner i källaren. Igår städade jag här hemma men idag ser de ut som ett bombnedslag igen, känns som man inte gör annat än o städa ibland. 

Syster ringde i förmiddags, de kanske kommer upp nästnästa helg! Malle började direkt planera smörgåstårta, vilket jag tyckte lät mumma. Så blir de liseberg, sen skulle  vi till någon skatepark med med systers äldsta son, och ja resten av ungarna med såklart! :-D Hoppas verkligen det blir så nu, hade varit riktigt roligt iallafall!

Nu började det regna här, så attans skönt. Har varit slö idag och inte ens plockat in disken. Men kanske skulle ge mig på det nu då.. Eller kanske inte. Kanske lägga mig o mysa med bettan lite till, min lilla mystant. Snart kommer ju karln hem, kanske skulle försöka få till att där med ;-)

Nä, göra något vettigt var det ja..






i miss my sister! :-(


Saknar min storasyster... Hon borde bo nära mig...
Undra om min lilla umenpumen skulle kunna ge mig bilderna från dopet? :-) -ber snällt-

Längtar



Mysiga hotellet precis vid stranden. 200 m in till centrum.



Kommer vara helt underbart på kvällarna... :-)


Nu är det 27 dagar kvar till våran 4 veckors semester börjar.
Det är 42 dagar kvar till vi åker till Corfu och firar våran 1 årsdag och Malles 35 årsdag.
Imorgon har vi varit ihop i 11 månader. Tiden går så ruskigt fort och jag blir bara lyckligare för varje dag som går. Jag har verkligen hittat rätt. Ingen har behandlat mig såhär bra. Jag har äntligen fått ro i mitt hjärta och jag är lycklig över att jag har en trygg famn att krypa in i varje kväll.

Devil är med Malle idag, igen. Som alltid, även om jag är hemma. Men det är likbra det. För jag är inte så jättebra på att aktivera honom. Vilket jag borde. Men idag duschade jag honom iallafall så han luktar gott nu iallafall :-)
Imorgon ska vi åka och handla inför midsommar, vilket som var planerats att firas i orust men de sket sig så vi vet inte riktigt vad som händer just den dagen, har lovat Malle jordgubbstårta. Men på lördagen drar vi till chrille och erikas lantställe och ska grilla, dricka en eller två öl och ha det mysigt. Det blir nog bra det. Hoppas jag :-) Vad skulle vi göra utan dem?

Nu ska jag ställa mig och fixa ordning tvätten, lovade min älskling att jag skulle ha de gjort till han kom hem så han bara behövde stiga upp och tvätta imorgon inte ställa sig och sortera. Men som vanligt skjuter jag upp det till sista sekund. Har ju sovit lite, lagat mat, pratat med syster, badat, rakat mig, suttit på nätet, kollat på malle när han dansar fuldans .
Sen är de bara en timme kvar tills de blir lite kärleksmys hemma för då kommer gubben från jobbet.

Ha de bra alla!

<3


Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Devils 5 årsdag!



Nu har jag fått liv i Petter, han har sovit gott och länge idag. Själv är jag halft död. Ont i varje muskel, feber och  ont i halsen. Jag har inte tid att vara sjuk, jag orkar inte vara sjuk, Men får väl skylla mig själv för vi har sovit i tvärdrag.
Idag fyller bebis 5 år. Malle hade fixat en gottetalltik med leverpastej, korv och ost åt honom. Det var gott tyckte Devil. Nu är han med Malle på jobbet och leker med Loppan. Saknar ju mina pojkar här hemma!

Nästa vecka kommer semesterersättningen in och vi kan äntligen beställa resan. Kommer bli helt underbart med en vecka i solen och paraplydrinkar. Perfekt sätt att fira Malles 35 årsdag och våran 1 årsdag.  Blir att åka till Korfu - Grekland verkar det som. Ska vara en rätt romantisk ö. 

 Nu ska jag dra fram dammsugaren och fixa lite fint här hemma, har dragit mig för att göra detta, men de måste ju tyvärr göras.
Puss!

dop


Kom nyss hem från jobbet. Petter står i köket och lagar vegetarisk gratäng. Gottigt.. :-)
Känns skönt att vara hemma igen, även om det var helt underbart att komma till Lessebo och träffa alla, men ja, borta bra, men hemma bäst.
Hur eller hur har alla syskonen sagt att de ska upp hit i skommar, så det lär bli många rundor på liseberg :-)

Dopet var mysigt, petter skötte sig bra och malle till och med sjöng i kyrkan. Kanske var för att pappa stod och ylade brevid oss som han kände press. På 24 timmar hann jag vara en snabbis hos Eve och dricka kaffe och lukta på nyfött.Vara hemma och leka med alla barn hos caroline och sitta och snacka skit, i samma vända kom Therese dit, har ju inte setts på tre år så de var riktigt trevligt. Åkte hem till mamma och käkade lax, eller ja, mamma hade lagat kotletter eller något sådant till malle som inte äter fisk. sen bar det hem till syster igen och malle tog några öl med david och jag bara njöt av att vara hemma igen..  Therese körde hem oss till mor o far så vi kunde sova sen, o orka med dopet dagen efter. Efter doper åkte vi till kosta och kollade på när de blåste glas och gick på utsällningen där med mor och far. Hann med mycket där nere men långt ifrån allt och alla.
Jag har iallafall konstaterat att 24 timmar är för kort tid att vara hemma.


Nu är maten snart klar så ska städa lite. Kram

ansiktsblind - javisst!

Kom in en långhårig gubbe opå jobbet i natt som stod o tjöta med mig. Så säger han att han är bara hemma en sväng i sverige för att de ska göra endast en spelning i sverige i år. Varpå jag frågar "Jasså, vilket band spelar du i?"
Han kollar väldigt konstigt på mig, sen på mina tatueringar, sen på mig igen och så svarar han "Skojar du med mig eller?!" jag svarar nää ehhh.. "Jo Mötorhead om du hört talas om oss?" då gick de upp ett ljus för mig, stod ju och tjöta med mikkey dee. Slutade iallafall med att han tog mitt nummer och namn och skulle skriva upp mig + 1 på gästlistan till deras spelning.

Numera har jag sjunkit i min systersons ögon, men det är okej. Älskar honom ändå :-)

Naiva jävla smålänning.

Jag borde lära mig att hjälpsam inte är ett ord som existerar i storstan.
Natten som vi blev rånade på jobbet fick vi även rutan insparkad, letade efter tejp för att kunna sätta upp 2 kartonger fram tills glasmästaren skulle komma 5 timmar senare, men tyvärr hade vi ingen tejp på lagret. Så när jag stod och pratade med chefen i telefon så såg jag att en stammis som är väktare kom in, och de borde ju ha tejp tyckte jag så jag sprang och frågade honom om han hade tejp, han gick ut i bilen men kom in igen, berättade för mig att om jag ville kunde han sätta upp en playwoodskiva istället, snällt tänkte jag. Och tänkte väl inte så mycket mer på det, han brukar ju trots allt få "gå före" i kön när man ser han har bråttom och så.  Vi bjöd honom på mat som tack och han åkte iväg.. Nu i måndags fick vi en räkning på 2000 kr för att han satte upp den jävla träskivan, eh, okej.. Jag är så dum och naiv som borde inse att inget är gratis i världen.


Annars så mår jag sådär för tillfället, vet fan inte vad som är med mig just nu. Jag borde ju vara glad och lycklig och känna att fåglarna kvittrar och solen skiner. Men det är något som tynger mig. Men det släpper väl, jobbar 4 nätter i rad nu så jag kommer inte hinna tänka så mycket. sen nästa vecka är de sista veckan på 7ans på 10 veckor, ska vara på odins i 6 veckor fram till semestern.

Nästa vecka jobbar jag tre dagar på sjuans och en på odins, sen drar vi till småland på barndop. Kommer dock inte åka runt och träffa någon eftersom vi bara är nere i ett dygn. Ska bara till Kosta och pussa på Evelina, nemo och nytillskottet nikita.

Nu ska jag sova lite, sen sminka mig och cykla och jobba, ha det underbart alla!

Och Johanna, tack för de fina kommentarerna. Det värmer <3


RSS 2.0