Lessebo

Jaha, då var man i hålan då. Sitter och är irriterad över min jävla familj. Skulle ner till Petter och ta en kaffe med honom och Aggie, skulle bara duscha först. När jag är nästan framme kör de förbi mig i bilen och tutar glatt. Sen ringer han och berättar att han var påväg till stan, men ringer man inte innan då när man pratade 20 minuter innan och bestämde att man skulle dricka kaffe? Men men. De går väl över. Om någon timma ska jag ut till Kosta och träffa Evelina och hennes bebis Nemo. Ska bli underbart att få träffa henne igen, har inte träffat henne sen jag flyttade från Lessebo 1a gången, alltså 4 år sen typ.

Och imorgon ska jag hjälpa supersnällasilversara och flyttstäda sen mysa lite med henne och Stella!  Sara min underbara Sara bäst i världen är hon.. :-)

Annars händer de väl inte mycket här nere, ska ju givetvis upp till Ulrika, vi skulle gå genom lite gamla kläder från hennes ungar och se om de fanns något sambons son kunde ha, vilket uppskattas till max, barnkläder är ju så himlans dyrt när de växer hela tiden och vår ekonomi är ju inte den bästa nu när jag inte fått pengar från csn, vi ligger back 9000 med räkningar rättare sagt. De suger brutalt.. Lyckades iallafall få inbetalt 10 000 förra veckan på de vi låg back med. Tänk vad de kan göra att man inte får pengar en månad på ekonomin. 

Hoppas att Therese masar sin rumpa från Kalmar hit nu någon dag med så jag får pussa lite på henne! Fast vi är rätt dåliga på de där med att träffas, tänk, innan träffades vi varje dag, sen blev hon ihop med en idiot och då träffades vi bara när han inte var hemma, sen flyttade jag och sen dess har vi inte träffats alls, saknar ju henne med. Nu är hon ju ihop med en bra kille så jag tycker att hon borde klara av att lämna datron en stund ;-)


Thomas Thomas, min lilla Thomsi, han är hemma alldeles ensammen. Fast inte helt ensam, han har ju sin son och Bettie. Men de är inte ofta vi är utan varann. Eller där ljög jag lite, han var ju utan mig varje natt jag jobbade förr men de gills inte, för jag fick alltid sova bredvid honom. Har dock inte hunnit börja sakna honom utan de är bara lite skönt att få vara lite ensam men de kommer säkert ikväll när jag ska sova.  Älskar dig sötnos.  


Devil var så söt igår när jag kom. först sprang han fram o hälsade på mig som om jag vore vem som helst, när han vänt sig om och var påväg att lufsa iväg insåg han vem jag var och så vände han sig om och sprang till mig o pussade på mig och gnydde. Tror han kommer bli en lycklig hund nu när han flyttar upp till Partille :)

Ne nu orkar jag faktsikt inte skriva mer. Ska ner och ta en cigarett och fortsätta vara irriterad.



Ha de bra! Kram Annie.





Hej och hå.

Pratade med CSN igår.. Blir fan inte klok på dem. Men  men, de borde ju innebära att när jag väl får pengar från dem så får jag för de jag inte fått eller något.

Undra vad vi ska göra i helgen. Är ju helt ledig. Konstigt det känns :-S Och helgen efter de jobbar jag ju inte heller.
Funderar på om vi ska försöka få bytt däcken snart. Om vi har råd med det. Känns ju itne så jättelönt att vi köpt nya däck om de ändå inte sitter på bilen.

Orkar faktsikt inte blogga mer just nu, ville bara glida förbi och visa att jag faktsikt lever. Kram!

Hatar csn..

Csn är så jävla långsamma. Inga pengar ännu.. på ett bra tag.. får bara 4000 från jobbet denna gången så thomas är galen. Så de får bli att sluta plugga och börja jobba igen då.. För att göra någon lycklig..  

klaga av mig....

Idag känner jag för att klaga lite. Klaga lite på min familj, hade det inte varit för att jag ringde dem hade vi nog aldrig pratat. Det känns lite illa faktsikt, visst alla har fullt upp med sina liv och bla bla bla, men vafan. Min äldsta storebror har varit uppe här en gång, mamma och pappa var och sa hej till mig för ett år sedan, men de stannade bara i 10 minuter typ, för de skulle bara lämna lite grejer jag hade kvar i småland.  Förutom det har ingen varit här, jag har bott här i ett år nu. Jo förresten, Petter och Aggie har varit här, för att jag betalade biljett från London hit. Känner mig lite smått bortglömd av dem, bara för att jag flyttade betyder det inte att jag dog.. Eller?  Känns inte som om jag känner någon av dem längre. Tyvärr. Och det fick jag ju svar på när jag pratade med min andra bror häromdagen och vi höll på och driva med varann som vi alltid gjort och de slutar med att han slänger på luren. Vad hände liksom. Familjen där alla hade så bra kontakt och var varandra så nära? Nä usch och fy.. Jag skulle nog kunnat vara död i en månad utan att någon reagerade hemifrån.  Hur eller hur ska jag till  Småland den sista helgen i Januari, vara hundvakt åt mamma o pappas hundar  sen veckan efter kommer faktsikt Devil hem hit.

Devil min lilla jycke, ska bli underbart att få hem honom igen, och hör och häpna, pappa ska köra upp honom till mig, undra hur länge han stannar, en kvart denna gången kanske?

Förövrigt har Thomas smittat mig me sin jävla magsjuka och så har jag världens mensvärk. Så idag är jag inte rolig.

Pratade lite med Therese idag, börjar undra vad som händer i Kalmar, en tjej hade hittats död på en skola där i natt (antar att de var självmord eftersom polisen inte misstänker något brott.) och 2 tjejer hade hoppat från Ölandsbron. Sorgligt att sådant får hända. Att unga människor inte får hjälp i tid. Eller vågar de kanske inte berätta att de mår dåligt? Vart är välden påväg? Fast det undrade jag även när jag var inlagd på BUP i Växjö och jag var där tillsammans med en tjej som svalt rakblad. Känns som ett plågsamt sätt att ta sitt liv på. Men, det gick bra för henne. Dock dog hon ändå något år senare på grund av en brand.  Så mycket som snurrar i mina tankar just nu, finner inte ord att skriva ner det.

Känner mig depp, arg och irriterad. Undrar vad fasiken som hände. Vad hände med allt, alla planer, livet man ville leva?
Nu sitter jag här ännu en gång som sambo, i ett hem som ser kaos ut och jag orkar inget alls. Vill bara lägga mig ner och dö. Fast jag vet att det är bara så jag känner just nu. För just nu är allt knas. Men jag älskar ju faktsikt Thomas. Han fick mig att känna kärlek igen. Och jag känner mig oftast trygg med honom, fast ibland spårar jag över där med, för Thomas är inte den mest förstående människan och sätter gärna sig själv i första rutan, sig själv och sina viljor medans jag kommer långt bak. Som hans tatuering säger "No conscience" - Inget samvete. Den stämmer faktiskt väldigt bra. Men det blir bättre. För han kämpar och försöker faktsikt, och jag vet, jag vet de så jävla väl, jag är inte välrdens lättaste människa att leva med. Jag kan faktsikt vara riktigt hemsk. Sen har jag en tendens att inte säga något när jag tycker något är fel, utan jag blir bara arg inom mig, och tillslut brister allt, för att jag anser att han skulle förstått vissa saker, och tänkt hur jag kunde tagit det, men säger man inget så får man väl faktsikt skylla sig själv, för då tror den andra att det är okej att göra så.

Och dessa jävla tjejer, ex, gamla ligg, de finns överallt och jag spyr över dem. Finns det något jag verkligen hatar så är de gamla ex de har inget i ens liv att göra! De behöver inte smsa, skriva på nätet, ringa eller vad tusan som. De borde bara sluta existera från jordens yta och aldrig mer höra av sig. Vissa kommer finnas där, visst lugnt med mig, men alla dessa jävla gamla knull behöver inte finnas där. För då kommer min svartsjuka fram, min känsla av att vara otillräklig och inte duga. Mitt sätt att alltid jämnföra mig med dem, att se allt de gör bra, eller hur snygga de är eller.. åhh.. jag blir galen min hjärna kollapsar snart.... Helvetetsjävla skit.



Hejdå.

överkörd av ett tåg.

Idag känner jag mig lite smått överkörd av ett tåg, fått ett jävla munsår och känner mig halft död.
Thomas har åkt på maginfluensa och är inte alls kry. Stackars älsklingen då.
Om en timma ska jag upp till skolan och ha matte. Sen ska jag hem och sova.. Länge...



Skulle mest bara kika förbi och säga Hej!


söndag.

Jaha, då var helgen över. Igår hade jag det faktiskt skitkul på jobbet, vi hade mycket och göra men jag tyckte det var kul. Roliga gäster, trevliga och glada, förutom en jävla veganfeminist som skulle börja bråka med en kille. Blev lite kaos där när hela kön la sig i, och hon skrek som en stucken gris men var väl knappt 2 skitar hög, men jag kan tänka mig att hon hördes över halva Göteborg. Men hennes kille som skulle försvara henne blev sedan vän med killarna och hon gick, så de löste sig, tillslut.  Sen hade vi inne en kille från volvo, en av de högre nissarna där, som fick för sig att han skulle prata tyska genom hela beställningen, han var påväg att däcka i luckan, sen när allt var betalat och klart kom de in en annan gäst,  då skriker min tysktalande gäst "goddag konstapeln!" Killen såg lite smått chockad ut och gick till kassan där uppe. Min tysktalande gäst vände sig om och skulle gå, då frågar jag om han inte ska ha med sig sin mat, han gick fram till kassan och började skratta väldigt väldigt underligt,  sen gick han, utan maten han hade betalat för, så nästa gäst som kom fick faktsikt hans mat, istället för att slänga den kan man ju göra någon annan lycklig.





Funderar på om vi skulle gå på bio med Thomas son idag, har vunnit massa biobiljetter genom jobbet som bara ligger här hemma och aldrig blir använda. Men vi får se hur mcyket klockan blir annars får vi ta det nästa gång.


Är jättepepp inför imorgon, 2 veckan i skolan. Känner mig så duktig, och stolt, att jag faktsikt går till skolan och gör det jag ska göra där..


Ne nu ska jag ut och ta en cigarett, sedan hända och vika tvätt..


Kramar!

Jobba.

Godmorgon! Eller, kanske godnatt,  har legat och sovit i ett par timmar nu och ska snart åka ner till jobbet. Jag, Mimmie och Nisse som jobbar i natt. Nisse är ny på jobbet, så det kan nog bli kul :)
(Vi har Big Meal kampanj för tillfället. 90 gr hambugare, mos eller pommes, mellan dricka för otroliga 39 :- kostar normalt 57 :-) 

Thomas är iväg hos sen kompis och leker just nu, så jag är helt ensam hemma, det är rätt skönt faktiskt. Slippa höra hans musik, o knappande på datorn. :-)



Pratade med Therese idag, hennes kompis skulle snart ha barn. Spänannde tyckte jag. Hon berättade även att denna tjejen trodde hon var laktosintolerant så hon åkte till farbror doktor för att kolla upp det, och vips så visade det sig att hon var gravid, i 5 månaden. Undrar lite hur man reagerar när man får ett sådant chockartat besked, man kanske inte alls planerat att man ska bli en ung mamma och kanske har levt ett väldigt vildt lev med mycket alkohol, festande, rökande osv. Det kom mig även att tänka på Jennys mammas kollegas barn, hon fick kramper i magen och ringde ambulans, när ambulans kom på plats berättar dem "men du ska ju föda nu", då hade hon ingen som helst aning om att hon var gravid, men i hennes fall gick det ju bra, vad jag vet. Men de är rätt sjukt att man kan gå länge utan att ens märka att man är gravid. Men men, slutpratat om sådant nu :)



 Nu ska jag ut och ta en cigg, sen in i duschen  och därefter sminka mig så vi får någon driks idag :)

Hade! Kram Annie

Detta är jag....


Eftersom jag låst upp min blogg kanske jag ska berätta lite om mig själv med.




Namn:  Jag är döpt till Annelie, efter min storebrors önskad, men de är få som vet att jag faktsikt heter de när de flesta kallar mig för Annie, vilket jag trivs bäst med att bli kallad, Annie alltså.

Ålder: I skrivande stund är jag 20 år, men fyller snart 21, den 10 mars närmare bestämt.

Bor: Bor i Partille med min sambo Thomas, min katt Bettie, hans son varannan vecka och snart även min hund Devil, som för tillfället bor hos mina föräldrar i Småland.

Gör om dagarna:  På veckorna går jag i skolan och läser upp mina betyg, för att sedan kunna börja plugga till undersköterska i höst. 3 helger i månaden jobbar jag natt på ett gatukök i centrala Göteborg. Annars blir de mest trevliga hemma kvällar med min älskade sambo och annat som gör livet värt att leva.

Syfte med bloggen: Att få en liten tid för mig själv där jag får skriva av mig om mina tankar, funderingar och värderingar.


Övrigt:  Älskar tatueringar, försöker komma iväg någon gång i månaden och tatuera mig, fast de har väl blivit lite mer sällan eftersom ekonomin inte tillåter det. Kommer ursprungligen från Lessebo en liten by mellan Växjö och Kalmar i Småland. Bodde i Kalmar i 2 år innan jag tog det stora steget att flytta till Göteborg. Till en början bodde jag i Västra Frölunda med en barndomskompis men träffade sedan min stora kärlek och vägarna bar till Partille.

Hejhej!


Utsikten från vår balkong på 11 våningen.



Dag 4 avklarad i skolan. Och det går ju faktiskt över förväntan. Har bara en lektion imorgon, samhällskunskap.
Direkt efter den blir de hem och sova några timmar för att sedan åka och jobba. Jobbar fredag, lördag, korta passet på fredag och 11 timmars passet på lördag. Sen jobbar jag inte mer denna månaden. Ska ner till Småland sista helgen i januari och mysa med hundarna!


Känns som om vi aldrig kommer få ordning här hemma, allt är kaos. Halvmålad vägg i sovrummet, sovrum nr 2 står massa lådor som ska över till Cissi, (Thomas syster). Men ja, det är mycket enklare att bara ignorera det. När jag väl får min lön denna månaden måste vi till Ikea och köpa en ny madrass till säng nummer 2.
Massa räkningar vi måste komma ifatt med, sen nya böcker till skolan med, en bok kostar ca 400 så ni kan ju tänka er vad de kommer kosta. Men de är bara att bita ihop och le, jag ska ju faktsikt bli något här i livet och inte bara vända hamburgare på 7ans.


Nu ska jag ta och tömma diskmaskinen, slänga in en tvätt (i den fina tvättmaskinen vi fick av mamma och pappa i julklapp :-) )


Hejdå! Kramar annie.










Hej!

Tog bort allt gammalt och tänkte göra min blogg öppen igen. Så varsegod alla! Nu kan ni läsa om mig och mitt liv, igen!





Idag gick jag första dagen i skolan. Det gick över förväntan, faktsikt. Känns faktiskt skönt att börja skolan igen och kanske bli något här i livet. Är dock otroligt trött just nu, inte van vid att stiga upp före kl 09 efter att ha jobbat natt i ett år.


Ska fixa lite här hemma nu. Jenny och Mahmod kommer snart på kaffe så det vore väl trevligt om de såg hyffsat ut här hemma när hon kommer hit för första gången.


Krams! Annie


RSS 2.0