Gomorron..

Sitter njyss hemkommen från jobbet och ska lugna ner mig lite efter en seg natt. Vill bara att tiden ska gå, men imorgon är de sista natten sen drar jag till småland, eller ja jag åker på lördag. Ska på hundutställning med Thess  en sväng, sen till Lessebo och hälsa på familjen för att igen åka till Växjö och gå ut med det gamla gänget. Jävla farande på mig ju haha :-D

Jag och Malle har börjat prata till varann genom datorn. Vi träffas ju så sällan så ibland lämnar vi små meddelanden till varann, idag fick jag detta:

Du behöver inte vara orolig älskling, jag ska inte gå någonstans, jag älskar dig av hela mitt hjärta, jag är tacksam för varje dag jag får vara i ditt liv.

Vi ska bli gamla tillsammans. Vi är två själar som funnit varan, där två har blivit ett. Mitt hjärta slår för dig, jag älskar dig lika mycket idag som när jag

träffade dig, lite mer kanske :)


Han är så söt min skatt. Världsklass på honom.
Ne nu ska jag faktsikt ta o hoppa in i en varm dusch sen blir de krypa ner bredvid min älskade.. På återseende!

/ Annie


Hejsan...



Jaha, nu sitter jag hemma hos Malle och mår apa, jävla hormorner som får en ur balans. Tycker att han borde komma hem från jobbet snart o umgås med mig.

Planerat in en resa till Köpenhamn nu i februari, ska bli kul o se Cock Sparrer, då har man ändå lyckats fått se 3 av favoritbanden från unga dar. De övriga är Buisness o Last resort. Nu hoppas jag bara Thess och Fredric tar sig i kragen och fixar hund o barnvakt. O min underbara Thess. 2 låånga år har gått sen vi sågs, men nästa vecka åker jag hem till familjen och då blir de mys med henne i Växjö. Åker till Lessebo/Kosta på torsdag nästa vecka, vet inte riktigt hur länge jag blir borta, men är ledig i 8 dagar. Tänkte försöka att verkligen ge det en chans denna gången att träffa alla och njuta av semestern och mysa med min hund, klappa min underbara storasyster på magen, prata skit med Ulrika, träffa mamma och pappa, men att träffa Evelina är nästan lite prio 1 på min lista. Vi får väl se hur mycket jag orkar och vad jag känner för att göra.

Nu har jag f.ö varit ledig i 4 dagar, igår vad jag och fika med Gona. Längesedan jag träffade henne utanför jobbet. Hon är världsbäst ibland. Annars har jag bara gjort de vanliga som varit hemma o vattnat blommor och kollat post, blekt generade kroppsbehåring, myst med katten och umgåtts med Malle. Haha, den enda nackdelen med att man fick alla mörka gener från pappas håll är ju det där med hår. Hår överallt, ansiktet, benen armar osv... O det är kolsvart. Har testat mycket för denna jävla behåring, bla trådat, nopprat, vaxat osv osv. Men det bästa och minst smärtfria är faktsikt att bleka. Eller ja, inte så att jag bleker benen, de vaxar jag men i ansikte och så. Och nej, jag skäms faktiskt inte över detta, för det är inget jag kan styra över, därimot bestämmer man själv hur mycket man vill göra åt behåringen.. Tycker bara det är lite orättvist, ingen av mina syskon, och då menar jag verkligen ingen är lika hårig som jag.. inte ens mina bröder! haha Terje är ju nsätan hårfri, kunde inte han fårr lite av mig? haha.

Nä nu ska jag försöka äta något och sen kommer Malleballe hem och då blir de mys för hela slanten.


Puss på er!

Annie



Veckans ordspråk:

Självsikhet är inte att leva sitt liv som man vill, utan att tvinga andra att göra det.




jaja okej Carro!!

*Just nu står livet rätt stilla, mycket jobb för både mig och Malle. Bettie har flyttat hit med så
Malle har lite smått panik över katthår och sand från kattlådan men annars funkar det bra. Ska provjobba på caféet men vet dock inte riktigt när det blir. Tänkte även söka in till skolan nu så jag kan få klart allt jag påbörjade i våras.

Hittade en intressant lägenhet häromdagen som vi ska höra av oss till. http://www.blocket.se/goteborg/Central_3_a_pa_85_kvm_bytes_till_1_lagenhet_23615705.htm?ca=15&w=1
Får dock se vad hon säger. Men den verkar mysig, och ligger rätt lugnt till.. Och ett 2 familjshus är ju aldrig fel. :-)

F.ö är jag snart ledig i 8 dagar. Funderar på att ta mig ner till småland och hälsa på er där, men man vet ju aldrig med mig.

Nu ska jag torka håret o sminka mig sen bär de av till jobbet. Puss och kram!

Ville bara säga....

Att ni ska hålla tummarna för anställningsintervjun imorgon...

puss puss!

RSS 2.0