flyttar bloggen...

Håller på att flytta bloggen efter allt krångel med blogg.se.
Nya adressen kommer vara http://www.luckybanannie.wordpress.com


Puss o kram!

Rädsla

För första gången sedan jag flyttade till Göteborg för tre år sedan har jag varit rädd när jag gått hem. Inte för att något särskilt hände, det var lite som vanligt, jag, Tina och Antigona tog vagnen, alla hoppar av vid samma hållplats, de går hem till Gona och jag fortsätter de sista 200 meterna hem till mig. Jag kände hur hjärtat slår hårdare och för varje steg jag tar ensam blir jag mer nervös. För varje knakande jag hör i buskarna så är jag livrädd att någon ska hoppa fram. Måste ändå tillägga att vi bor i ett av de finare områderna i göteborg, där grannar pratar med varann och alla känner alla. Men det har hänt så mycket sjukt här uppe de senaste åren att man börjar bli mörkrädd.

För bara ett halvår sedan brukade jag gå hem från jobbet när vi stängde vid fyra, dels för att jag var hemma innan vagnarna börjat gå och samtidigt är det så himla skönt att gå dessa 4 kilometer när man stått upp och jobbat i 10 timmar så man blir riktigt utmattad när man är hemma, Förr var jag en naiv lantlolla som gick med musik i öronen genom de mörkaste delarna av slottskogen och kände mig säker. Idag vågade jag knappt gå ut med hunden när jag kom hem, blev bara en snabb runda runt bostadsområdet, och då har jag ju inte en lite chihuahua utdan en rottisblandning, men man vet ju faktiskt aldrig vad som händer nu för tiden.

Människor är inte snälla längre. Människor sårar och skadar folk för livet. Det kan vara allt från en mening till ett slag, men frågan är vad som gör mest ont. Blåmärken försvinner men inte såren i hjärtat, Jag har ändå trots mitt knepiga liv lbörjat om och lyckats lite på folk, ja jag har till och med en stabil kärlek som jag skulle gå i graven för. Men ju mer man ser ju mer rädd blir man, man vill inte stänga in sig. Eller iallafall inte jag, jag levde ju som min mamma kallade det i en bubbla i så många herrans år som ingen fick komma in i. Hålla folk på replängds avstånd har alltid varit mitt måtto, då är de lättare att hantera. Men ju mer jag ser när jag börjat släppa in människor i mitt liv, hur till och med folk man älslar skadar en hur ska man då kunna lita på främlingar?

Nä, Göteborg börjar bli riktigt kusligt. Men det är väl såhär det kommer förbi. Sen borgarpacken fick makten    så har folk blivit utförsäkrade och folk som inte kan få jobb mindre pengar i socialbidrag. Det får folk att göra brott, se till exempel rnet jag var utsatt för på jobbet i maj. Folk tar till alla kneo de kan, sköt dig själv och skit i andra. Bara jag ha det bra så är allt bra. det folk tyvärr inte inser är att det drabbar en själv i slutändan. Egoism kalls det.
Jag an säga att jag mer än gärna skulle betala 10% mer i skatt till folk som har det svårt, för att folk ska få sin sjukförsökring, a-kassa eller socialbidrag. Jag tror på välfärd, jag tror på att man ska bry sig om andra och hjälpa andra. Men det blir faktsikt svårare och svårare när man ser hur kallt Sverige blivit.

Ove and out. Nu ska jag lägga min kalla rumpa mot mn älskade sambo som jag vet alltid kommer göra allt för mitt välmående. Älskar dig Malle! <3


mimmies galna födelsedag....




Folk kollade inte alls konstigtpå mitt umgänge, jag lovar... :-)

ojsan


'så liten och söt bettan var :D

tradigt...


Kan inte låta bli och fnissa när jag ser denna bilden, tina har lurat på mig världens högsta skor o lagt en söt liten makeup :-)

Innan det är försent.

Ta hand om dina nära innan det är försent.
Fortfarande är allt så ofattbart. Varför? Kommer sakna dina fina ord Chrille, hur du alltid stöttade mig och gjorde mig glad. Sitter och läser detta om och om igen, och jag vill att allt ska komma tillbaka. Sitter och läser gamla sms och allt är bara så jävla ofattbart. Det är inte rätt. Detta är så jävla fel. Du finns i mina tankar, men även din tjej och er söta dotter.



Wherever I am you'll always be
More than just a memory


Tjenaaa faan, längesen!


Helsida i metro i förra veckan med rubrken "Här stoppar de rånaren!"

Snart blir det rättegång minsann, är en aning nervös över detta., jag menar sist jag var på rättgång var det några av det värsta dagarna i mitt liv. Men vi får väl se hur det går. Men chefen berättade att han pratat med åklagaren och hon hade sagt att han kommer förmodligen bli dömd, för det var inte så att de var ett förstagångs brott och ja... Minst ett år räknade hon med.

Allt är bra här. Skrev ju häromsisten att jag gått upp så mycket att jag inte kommer in i mina jobbkläder längre. De blev de strikt diet efter det, senast stod vågen på - 5 kg och måtten är inte illa heller, minsat allt mellan 5-10 cm på bara nägra veckor.. Ja förutom på armarna där de är -2 och vaderna likadant. Men det är pågång. Har som mål att vågen ska stå på -20 kg på julafton och går det såhär så kommer det målet vara nått innan dess. 
att vara ute och gå ar jag insett är vädigt bra. Går så gott som alltid hem från jobbet de dagar som jag inte cyklar. 

Just nu sitter jag med mitt morgonkaffe. Ska snart fixa mig och sedan dra och jobba i natt. Sen imorgon är de dags att fixa här hemma, svärfar + fru kommer på fredag och eftersom jag jobbar fredag dag hinner man ju inte förbereda innan dess. Han är snäll och kommer upp för att hjälpa oss att isolera Devils lilla hus som han har i hundgården på Malles jobb nu inför vintern, Vilken tur att man har en svärfar som bygger hus :-)

Nej nu ska jg fxa mig lite, sen ringa tina och se om vi ska dra ner till jobbet tillsammans om några timmar.

Pussen


Ps, Jobbar vädigt mycket och har gjort de de senaste veckorna så har inte haft tiden eller lusten att läsa några bloggar alls, så ni inte bara tror att jag skiter i er. Men såfrt jag kommit hem från jobbet har jag däckat och sen har de varit att dra till jobbet såfort man vaknar. men ni är inte bortglömda. <3


Och en jättepuss till min älskade Sara dessutom. Längtar tills du får din lägenhet så jag kan åka upp till dalarna och terrorisera dig :-D





 

RSS 2.0