Annie <3 Malle



Jag har nog världens finaste fästman. Han kan verkligen få mig att sväva på moln.


Idag är en bra dag. Det har jag bestämt mig för. Trots att näsan rinner och att jag saknar Malle så ska jag vara glad idag. Glad för att jag har någon som älskar mig, glad för att jag har det livet jag alltid drömt om.


nu igen?

Uttråkad idag? Javisst. Känns som om det är mycket jag vill skriva av mig om, men jag vet ju fasiken inte vart jag ska börja. Nåväl, är tillbaka på jobbet nu iallafall. Skönt att vara bland kollegor man älskar, för tro mig vi har en speciell stämning på 7ans. Folk från göteborg hyllar oss och ser oss som något heligt. Se bara på Håkan Hellström konsert i Slottskogen i helgen då han står framför 25000 människor och berättar att han brukar handla på 7ans och köpa ett loosermeal. Så ni kan ju gissa vad det strömmat folk de senaste dagarna för att köpa det berömda "losermealet" haha :-D Nä, som sagt. Det är skönt att vara hemma igen. 3 år har jag varit på sjuan och det lär bli många fler. Spelar ingen roll att jag står och steker hamburgare och har kass lön, huvudsaken är att jag har det kul på jobbet, och det har jag vill jag lova. Jag har 2 underbara chefer som alltid finns om det är något. Och jag har mina bästa vänner som jag kan skratta, gråta och hata med.

Håkan Hellström (19:55, Flamingo)
Har det någonsin skrivits en recension av en Håkan Hellström-spelning där staden Göteborg inte nämns? Förmodligen inte. Är det ens möjligt? Under dom tio år som förflutit sedan Känn ingen sorg för mig Göteborg släpptes, och Håkan slog igenom är det nog få recensenter som försökt. Efter lördagens magiska gig, där det kändes som alla 25 000 besökare på det slutsålda festivalområdet var närvarande, är det lätt att förstå varför. Vad skulle Håkan vara utan sin stad, var börjar den ena och var slutar den andra, och allt det där. Han pekar och berättar en historia om en spelning i Bragebacken (något så märkligt som en backhoppningsbacke i Slottsskogen), drömmer sig tillbaka till ett loser meal på 7:ans gatukök, och minns  kärlekslunden i Vasaparken. Platser som för ett decennium sedan inte var besjälade med speciellt mycket magi men som nu mottas med jubel från publiken.






tankar om att sälja sin kropp..

Malle är och jobbar och för en gång skull sitter jag hemma och snöar in i olika forum. Stötte på en tråd där en kvinna tvingas sälja sin kropp för att få bo kvar i sin lägenhet och ha kvar sina barn. Folk säger till henne att hon är en hemsk mäniska, andra hyllar henne. Det fick mig att försöka mig att tänka mig in i hennes situation.

Om jag vore en ensamstående 2 barnsmamma, ingen inkomst för att jag för tillfället hamnat i en ekonomisk svacka.  Hot om vräkning om inte 2 månadshyror kommer in om en vecka, risk att förlora barnen om jag blir bostadslös. Vad skulle man göra? Måste ha in pengar snabbt, ingen i familjen som kan hjälpa en för att de själva är fattiga, socialen vägrar ta sig ann ens ärende. Alla möjligheter är totalt körda, finns inget att sälja, ingen att låna utav.
Jag tror jag skulle göra som henne. jag skulle sälja min kropp. Folk säger att hon inte kommer kunna leva med sig själv efteråt Min första tanke är, hur ska man kunna leva med sig själv om man förlorar sina barn? Folk säger att hon kommer bli mördad, falla ner i drogträsket och att hon förlorar all sin värdighet. Jag tänker, vi bor i sverige, hur ofta läser vi om att horor blir mördade? Droger? Använder hon inte det innan varför skulle hon börja med det då? Bara för att man säljer sig behöver väl inte det betyda att man ska knarka? 

Folk skriver till henne att hon är en dålig mamma och att socialen borde ta hennes barn från henne, jag tycker att hon är en bra mamma, det är inte många som skulle gå så långt att sälja sig själv för att få behålla sina barn. 
Folk säger till henne att hon är egoistisk, jag tycker tvärtom. Hon SÄLJER ju till o med sin  kropp för sina barn skull.


Om jag vore i hennes sits skulle jag göra som henne, iallafall som en tillfällig lösning tills man kom på fötter igen. Snabba pengar och det är ju för gudsskull bara sex. Tänk om ni skulle fått ett par tusen för de dära fylleknullen man ångrar. Men visst, det gäller ju att sköta det snyggt och vara försiktig. Hur många av oss har inte haft sex med någon man ångrar, ligger folk och gråter sig till sömns av det? Nä, jag hade gjort det med stolthet. För jag vet att då hade jag gjort allt för mina barn.

Hur skulle ni göra om sista utvägen för att få behålla sina barn vore att sälja sin kropp? 


sista dagarna..



Jaha, på måndag 11,30 ska jag stå redo på gamla jobbet. Då ska jag vara glada trevliga annie, hoppas bara jag kommer i jobbarkläderna haha. :-) Vill inte gå tillbaka och jobba, jag trivs ju att få vara hemma med min älksling, dock måste man ju få in pengar och sen kanske det blir lite långtradigt i längden att vara hemma :-)



Idag fyller min vackra syster 32 år, hoppas hon får en helt fantastisk dag. Även om jag inte är hemma :-)
Jag och Malle skickade ner blommor till henne, och hon verkade blivit glad iallafall :)

 
Malle, pappa, mamma, Danielsson, Petter och Terje.

Pappa är så söt, häromdagen pratade vi i ca en timma i telefon, munnen bara gick på honom. Han fick mig att lova honom att jag inte skulle lämna malle för han var det bästa jag någonsin haft. Sen tyckte han inte att åldern spelar någon roll för när Malle blir gammal så kan jag ju faktsikt köra runt honom på hans rullator haha.



Och det är klart att jag inte kommer lämna honom, han är ju det bästa i hela universum!



Sen har vi ju världens sötaste Devil med :-) Han tycker det är skönt nu när vi är hemma igen.
Bettan är väl mindre glad, men det är nog bara för Petters katt Vincent är här för tillfället, har fått ta isär dem några gånger för att de blivit lite catfight här hemma. Om någon vecka får vi hem en liten kattunge, jättesöt. Hade jag kunnat hade jag tagit alla kattungar från Elli :-)



Sötnosen i mitten är det som ska flytta hem till oss v 35 :-) Någon som har namnförslag?


Hemma igen.

Nu är vi hemma från Korfu. Kan ju säga att det var den bästa veckan på väldigt länge. Var bara massa sol, mys, drinkar och mera mys hela dagarna. Den tiden behövde vi verkligen. Vi var på 2 utflykter, den första gick väl sådära när vi åkte in till Korfustad och lyckades gå vilse efter bara en halvtimme och resten aqv de fyra timmarna vi hade kvar där ägnades åt att leta upp vart båten gick.
Den andra var en heldag till sjöss där vi bla åkte över till fastlandet och till Blue lagoon, stället där filmerna blå lagunen spelades in. Och havet var verkligen blått!




RSS 2.0