Dag 4..

Slänger in ett snabbt inlägg innan jag ska springa till jobbet, jobbar 3 nätter i rad nu så jag försvinner från jordens yta ett litet tag. Nu är de 4 dagar sedan jag tog min sista cigg, och jag ska utsätta mig för den största utmaningen hittills, jobba ett 10 timmarspass med en storrökare utan och röka, så jag behöver alla lyckoönskningar jag kan få, och jag hoppas verkligen att jag fixar det!! Ha en underbar helg alla! Puss och kram /gladfisen 

Min min min

Sitter och ler lite för mig själv, är glad idag. Eller ja, känner en lättnad inom mig, även om jag varit på pissedåligt humör hela dagen, men det är ju pga av att jag håller på och slutar röka, eller ja jag har slutat röka. Var 3 dagar sedan jag tog sista ciggen och jag hoppas verkligen och vill verkligen aldrig mer röka. Nu har jag sagt farväl till min vän som jag delat glädje, sorg och smärta med i 11 år, men nu får det vara nog! Pratade med mamma igår, vilket jag gör allt för sällan egentligen, hon och pappa blev glada och stolta över mig.

Tack syster för den infon om CSN, ska ringa dem och be om månadsbetalning istället. Känns lite lättare att betala 550 i månaden ist för 1600 var tredje. Du är också duktig med rökningen. Vi fixar detta syster :-)


Pssst... Får kanske inte skvallra för Malle men jag gör de ändå, för jag fnissar lite, mest hela tiden. Vill bara skrika ut det och berätta för hela världen.. Fast det är mycket jag vill berätta för allt och alla numera haha. Ringen nedan har jag valt ut till vår förlovning. Dock vet jag inte om datum eller ngt, men jag har valt ring iallafall.. Hihi.. Fick höra att folk tycker det är lite underligt att vi kan vara ihop trots vår åldersskillnad, och jag kan säga att jag inte märker av den alls. Det är som Monica på jobbet säger, det är 10 år mellan henne och hennes gubbe, att hon har aldrig någonsin märkt av något förrän nu, när han går i pension. Och det kan jag tänka mig, för när man jobbar båda 2, lever ett "vuxet" liv så tror jag inte man märker av det. Jag flyttade hemifrån när jag var 16 år och har sedan dess klarat mig själv, visst har pappa några gånger fått skicka pengar till mig, men på de senaste åren har jag betalt tillbaka när jag lånat. Jag är inte en nyss utflygen ungdom som vill ut och supa ständigt, eller ha världens hemmafester eller folk här ständigt. Det har jag iofs aldrig varit, har nog haft ett 10 tal fester hemma sedan jag flyttade hemifrån för 5-6 år sedan.   Utan jag är som vilken "vuxen" som helst, likså Malle, och sedan skiter jag fulla fan i att det är 12,5 år mellan oss. Men visst man tänkte mycket på det i början, det kan jag inte förneka. Just för att det är sådan tabu att vara ihop med någon som är så mycket äldre. Men jag insåg snabbt att vi har samma mål och samma drömmar i livet. Dessutom är vi otroligt lika.  Fast det med ålder har ju alltid varit något folk diskuterar, inte bara förhållande mässigt. Min närmsta vän sedan jag var i 13 års åldern är Ulrika, hon är 39 i dagens läge, alltså skiljer det 18 år mellan oss, och visst i den åldern märkte man ju skillnaden. dels med tanke på att hon har 4 barn, och otroligt stor livserfarenhet. Men jag älskar henne ändå och hon betyder väldigt mycket för mig, så i mitt huvud har åldern ingen talan utan det som spelar någon roll för mig är hurdan personen är till sättet.  Nåväl, slut tjatat från mig för denna gången, ska ta och städa lite här hemma. Puss och kram! /Världens lyckligaste rökfria Annie 


Vad blir de för mat?

Dag 2 utan cigaretter då. Det är faktiskt rätt okej, jag har bestämt mig för att fixa detta iallafall och jag hoppas verkligen att Malle fixar det också, för jag tvivlar inte på mig själv, jag kommer att fixa det! Viljan finns där på riktigt denna gången.

Fick betalningsplanen från CSN idag. Hela lånet ligger på 23 581 :- ska betala 6480 :- varje år alltså 1620 :- var tredje månad, och det suger ju kanske lite granna för att fortfarande inte ha någon utbildning, men men, det löser  säkert.

Hade massa att skriva trodde jag, men när jag skriver kommer det bara ut fel så jag skiter i det för denna gången, går och lägar inte mat istället, pasta och tonfisk får de allt bli idag. Pussheeej sålänge!

Facebook i all ära.

Man sitter och kollar runt på facebook, hittar vänner och klasskamrater från förr. Man tittar vad som hänt i deras liv, vissa pundar jävligt hårt, andra reser jorden runt och verkligen njuter av livet.  Man tänker tillbaka, tillbaka på låg och mellanstadiet, vi alla hade samma chans att bli något, vi alla var på samma nivå. Man gjorde ingen som helst skillnad på om ens föräldrar jobbade på pappersbruket eller om de liksom min pappa var högt uppsatta politiker, vi alla var människor. Man inser att vissa tog vara på sina chanser i livet och valde att bli något och inte slösa bort tiden, medans andra valde drogerna  för att slippa pressen. Man tittar på sig själv och får lite ont i magen, en liten ångest kommer krypande, jag hade egentligen allt serverat på silverfat, jag gick i en fin friskola och borde ha kämpat så mycket bättre än vad jag gjorde. Jag hade möjligheterna att bli något, att ta vara på tiden och fixa mig en stabil grund att stå på, men nu så många år senare sitter jag fortfarande utan betyg (eller jo jag fick godkänt i hemkunskap när jag gick i åttonde klass av någon underlig anledning?! ) och jobbar på ett gatukök med en timlön lägre än minimumlönen enl avtalen, men hur eller hur så är jag lycklig. Och egentligen är det väl det som räknas i slutändan, hurdant välmåendet är? Spelar ingen som helst roll hur mycket pengar man har på kontot bara man är lycklig, och det är jag. Jag har min älskling jag kryper ner bredvid varje kväll, och jag har det jag alltid drömt om, ett lugnt och stabilt liv, utan rädsla och  skräck, jag behöver inte fly längre. Jag har ro i min själ och min kropp, och det är jag nöjd med. Och det är väl så det alltid kommer vara i livet, vissa av oss nöjer oss med det lilla, medans andra är ute efter så mycket mer, så all heder åt alla som orkar kämpa och fixa sig en stabil grund på, jag avundas er, men jag är nöjd med det jag har.

undanflykt för att slippa städa.

Kommer på undanflykter för att slippa städa just nu. Är ju inte alss sugen på att sätta fart med det. :-)
Igår när Malle kom hem från jobbet hade han med sig 2 kexchocklad, då blev jag lycklig Annie. Glömde dock bort dom igår, men det var jag glad för i dag.. :-D Om man kan ha ett beronde för kexchocklad så har jag nog det, inte så nyttigt beroende men det är ju så himlans gott, det och Ben n Jerry, sedan är min dag gjord.

Kollade nyss hur mycket jag skulle få i lön på denna 14 dagars perioden, trodde den skulle ligga runt 3500-4000 :- för jag har verkligen inte jobbat något alls, men icke sa nicke, 5500 är det som trillar in på kontot imorgon. Alltså kommer min lön varannan vecka vara 5500 för det är såhär många timmar jag har hela tiden, och de är ju rätt ok att få ut 11000 i månaden för att inte jobba något alls, undra vad jag har i lön på dagarna egentligen.. :-)  Känns helt sjukt att jag faktiskt för en gångs skull har det rätt ok ställt i livet rent ekonomiskt, visst när jag fick mina skadeståndspengar levde jag ju loppan men de tog slut rätt snabbt om jag ska vara ärlig, är bara evigt tacksam att jag har dryga 200 000 spärrade på ett annat konto så jag inte festade upp allt. så 2016 då ni, då blir jag rik igen haha. Det värsta är att jag faktsikt inte har en aning om vart jag gjorde av 300 000 kronor, jag vet att jag köpte en bil som jag sålde, jag vet att jag var i london och brände 30 000 på en vecka, men förutom det? Roligt hade jag det säkert.

Hoppas på att Hannah och Gona kommer förbi mig ikväll och dricker lite kaffe och snackar skit, för de blir faktsikt lite lång tråkigt att inte ha Malle hemma på kvällarna. Men på lördag ska vi boka in ett bord på en grekisk reataurang och äta gott och bara mysa, för just den dagen, den 23 är de 6 månader sedan vi träffades, dock har vi "vår dag"
 den 1 men jag jobbar då så då passar vi på i helgen istället. :-) Annars är de bara en månad kvar tills vi åker ner till Köpenhamn, OCH JAG LÄNGTAR!! Dock är jag lite nervös också, men mest av allt så längtar jag, dock ska jag ha mens där nere kom vi på, så något vilt hotellsex blir de då inte. :-( Kanske likbra det för syrran kan ju berätta vad som händer om man åker till Köpenhamn över en helg haha ;-)

Justja, Nissarna som ska montera våra nya skåpsluckor var här igår och tog mått, 6-8 veckor dröjer det, och det är ju nästan en halv evighet!! Funderar på att måla om vardagsrummet sålänge iallafall så  jag får lite förnying här hemma.
Nä nu ska jag ta tag i allt som behövs fixas här hemma.


Oh, wow 4 st av ca 40 unika besökare har gett sig till känna :-D Vilka är ni andra då?

Annelie älskar sin Markus!!


Jag, Malles brorson Dion och Malle på julafton 2009.

Vill bara berätta hur mycket jag älskar Malle, han är det finaste i hela universum och jag är överlycklig att han är min pojkvän/sambo. Det pirrar i magen nästan varje gång jag ser honom eller han rör mig.. :-D Världsbäst är han!

Nu är jag ledig i 2 dagar, ska försöka mig på och städa imorgon när Malle är på jobbet. Allt är bra, vill ha torsdag nu. Är ju löning då och det gillas. Nu ska jag pussa lite på min blivande och berätta hur söt han är..

Förresten.. Vilka är ni som läser min blogg? Lämna gärna kommentar så man vet vilka ni är :-D

Pusssssss!



Godmorgon!

Malle ligger fortfarande och sover och jag ska snart springa till jobbet. Drömde massa konstiga drömmar i natt och vaknade flera gånger och tänkte de var tur att jag vaknade, men sen när jag föll i sömn igen var drömmarna tillbaka.. Jag drömde att jag och Malle blev jagade av ett psykfall och hon hade fått världens jävla dödsmani efter hon hade skjutit ihjäl en häst och jag stod på tur. Heh, låter ite sjukt men jag lovar, det var jätteläskigt när man sov. . känns inte som jag sovit en blund i natt och ville verkligen inte gå upp idag. snoozade klockan en halvtimma för att Malle bad att få krama mig lite, och de kunde jag ju inte säga nej till.. Tycker ju om hans närhet så himlans mycket.
Allt är bra med oss, och så vidare.. Om några timmar kommer de gubbar från bostadsbolaget och ska ta mått på våra nya skåpsluckor.. kul kul... Vi kollade lite hus på hemnet igår.. En vacker dag..Så kanske.. Det vore underbart iallafall. Men ett hus i Lessebo kostar typ lika mycket som en lägenhet i ett skitområde här så ni kan ju bara tänka er vad ett hus kostar... hujedamig säger jag bara..  Nåväl nu måste jag springa till jobbet. Ha det kanon alla!

Ps, längtar till helgen, är ledig så jag ska hitta på massa mys med malle då... Vi har ju trots allt träffats i ett halvår då, de är attans vad tiden går snabbt... puss puss!

<3



Igår var en jobbig dag, var otroligt lättretlig och tyckte allt Malle sa var dumt och elakt. Gnällde över minsta lilla och tyckte allmänt synd om mig själv, och det är inte likt mig. Malle tyckte nog att jag var en rätt jobbig flickvän igår, för det tyckte jag själv att jag var. Haha. men men alla har vi dåliga dagar, även jag. Och han har ju bara fått se griniga Annie 1 gång på ett halvår så tycker  det är rätt ok ändå.  
Annars är allt frid och fröjd som vanligt, vi var på My dog och kollade hundar igår, och snart kommer Devilen upp. Men denna gången ska hundfan stanna för evigt.Känns rätt skönt att få hem min lille bebis igen. Malle och Devil kom jättebra överens också, fast den unden han kom mest överens med hos mor och far var Lakki av någon konstig anledning!?! Mamma och pappa tyckte förövrigt jättebra om Malle och det kändes väldigt skönt!
Jobbet går bra och har börjat jobba dagar nu. Är ju helt underbart att få sova hemma på nätterna, även om jag har lite svårt och sova och är väldigt rastlös, har ju gått från en mer än heltidstjänst till en 50-75 % tjänst och jag blir inte lika utmattad längre som jag var innan.
Tycker dessutom inte om den här jävla kylan, bröstvårtorna blir ju styva så fort man går utanför dörren. och hur kul de att gå runt med styva bröstvårtor i flera timmar, de gör ju förtusan skitont! Nä hujedamig, dags för våren och komma in snart tycker jag!
Saknar fortfarande en vän, någon nära tjejkompis som jag bara kan ligga och fnissa med i sängen i flera timmar. Umenpumen saknar jag som fan, min kloka underbara Umen, är otroligt glad att syrran och hon funnit varann!
Supersnällasilversara är fortfarande för långt borta från mig, och jag saknar min själsfrände men hon finns alltid nära mig, i mitt hjärta.. Och min älskade Sannabananaaaa, vart tog hon vägen... Dumma skåne... Dags för henne att flytta hem igen..

Nä nu ska jag göra något, tycker de är så tråkigt och sitta framför datorn. Men men, det får tiden att gå iallafall och snart kommer min älskade hem från jobbet.. puss på er!

ostbågar och te..

Sitter och dricker te och käkar ostbågar, dumt av Malle att lämna det framme så jag kunde glufsa i mig allt själv utan han fick smaka.. Men han får skylla sig själv att han är iväg och jobbar och lämnar mig helt ensam. Det är faktsikt rätt tråkigt att vara själv, men snart eller ja om 20 minuter ska jag traska bort till jobbet  och köra ett 11 timmars pass, är ju röd dag imorgon så då har vi öppet lite längre i natt för alla fyllskallar..  Bläh, saknar min Malle, men snart är de helg igen och så ska vi kramas massa. Ska även träffa Jennie, eller ja Malou heter hon numera, hon gick i min klass under lågstadiet och har flyttat till Borås och ska ta bilen över hit och umgås... Tror inte jag har sett henne sedan slutet av mellanstadiet, alltså 10 år sedan. Så det ska minsann bli kul!
Steve och Fridan ville bowla i helgen, låter jättekul, men vafan är ju 23 årsgräns på ställerna här i stan!! Haha, stackars 34åriga Malle kan inte ta med sin flickvän på bowling för hon är för ung *fniss*
Annars så är allt frid och fröjd här, borde dock hitta en hobby eller något för jag har gått ner i timmar på jobbet nu när jag mestadels jobbar dagpass och måste ju roa mig med något, Malle har dock lovat mig att jag ska få ta upp min hund igen, och de känns ju helt underbart. Kommer tyvärr också bli några tusingar mindre i månaden, har lite ångest över det men Malle är fast besluten över att sålänge jag åtminstånde tjänar 4000 i månaden så löser sig allt annat sen, och jag lär väl få ut 8000-9000 iallafall..Hoppas jag. Så vi får väl se hur det går med ekonomin.. 
Dessutom är de bara 1,5 månad kvar tills vi drar till Köpenhamn. Bokade hotell förra veckan och blev ett fyrstjärningt spahotell jättenära till där spelningen kommer vara, så ni kan ju tänka er vad vi kommer njuta. Nä nu ska jag borsta tänderna, igen, efter alla ostbågar sen ska jag klä mig varmt, för de är -10 grader här och Malle skickade precis sms om att de skulle bli 10 cm snö i natt.. SUCK! GE MIG SOMMAR!!!


Puss hej

RSS 2.0