Dag 1

Nu är snart dag 1 avklarad.
Tänkte hoppa i sängen snart iallafall. För er som inte vet har jag börjat på cambridge.
Mitt mål är att gå ner 20-25 kilo. Morgonen började jag med en bananshake när thomas var iväg med Rikard och käkade kinamat.  Middagen blev grönsakssoppa och den smakade värre än vad jag mindes den, men nu ska jag banne mig bita ihop. Gick till affären med Cissi och handlade mat åt Thomas, Revben och potatissallad, (de luktade förbannat gott och jag ville bara sätta tänderna i de, men jag ignorerade det) för mig blev de en jordgubbshake och vatten. Efter de blev de en kopp te (utan socker eller mjölk) och mer vatten. Har svårt att få i mig dessa 3 liter vatten jag ska dricka om dagen men de är väl bara att kämpa på där med. :-)

Vi ska till Prag i sommar med Cc och Stefan och mitt mål är ju att nått min idealvikt tills dess så jag känner mig lite piggare på att visa mig bland folk :-D

Annars är allt bra här.
Skickar lite peppning till Sara med, du fixar detta gumman!

Kram annie

bloggtips

eftersom jag är så dålig på att blogga



http://missspookyness.blogg.se  Min svägerskas blogg, skriver om livet i allmänhet!
http://pitbullqueen.blogg.se Bästis från Småland, skriver om hundar och familjelivet.
http://familjenkaos.blogg.se Min svåger skriver om livet som trebarnsfar.
http://deejaythomas.blogg.se Gubben min, skriver nästan aldrig, men ändå!

feedback från fröken

Du har ett utmärkt flöde i din text, bra styckeindelning, gott ordförråd och en intensiv berättarstil.

Att du skriver sakligt om ett personligt och traumatiskt ämne visar på allvaret i det du upplevt och fortsatt att uppleva genom andras beteende mot dig. Jag förstår att du idag är en mycket mogen individ, som valt att låta andra ta ansvar för sitt handlande.




Här har du gjort en mycket bra styckeindelning. Här har du gjort allt bra, förresten. När det gäller skrivande är du på A-kursnivå. Vi finputsar lite, bara på Gruv.





Du har gjort en kärleksfull och målande beskrivning med många detaljer och stor insikt. Bra också att du relaterar till dig själv, så kopplingen blir tydlig.  Du har fokuserat och gett många exempel. Nästa steg är att göra en tydlig styckeindelning, så texten blir ännu mer tillgänglig. Utmärkt bra jobbat!

 

Mycket bra sammanfattat med dina egna känslor på slutet. Jag håller dessutom med. Detta är en riktigt bra serie, med en hjältinna som är en människa också. Långt från Tomb Raider och andra bimbos. Härligt jobbat Annelie. Titta över satsradningarna och styckeindelningen, och se om du kan lösa dem. J Annars tar vi det på tisdag efter lovet ihop.





Jag är duktig tycker fröken :)


ingen är mer glad än jag....

DatumVeckor med studiemedelStatusBelopp, kr
*                       Vecka 3-8                                           Planerad  11 580







Ingen är gladare än jag! Inom ett par dagar får jag äntligen pengar!

RSS 2.0